Lolden para kazanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
arkadaşla bazı siteler var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gibi bunlarda turnuvalar düzenleniyor kazananlara puan veriliyor bu puanları siteden lol euwest-tr rpsi steam kodu apple kodu veya nitro gibi birçok seçenek ile alabiliyorsunuz ayıca bazı turnuva sahipleri özel olarak derece yapanları rp veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kanıtın var mı?

Graphic Designer
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum Merhaba. Memoryhackers'in Scriptini Kullanarak Hesabı Kasıp, Satabilirsin. Ve Pek İnandırıcı Gelmedi Bu Konu

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
bizzat kendim aldım zaten caxee gibi espor oyuncuları da turnuva yapıyor ordan bakabilirsin
Post automatically merged:

konu bana pek ınandırıcı gelmedı
neden öyle düşünüyorsun açıklar mısın

Dostum Merhaba. Memoryhackers'in Scriptini Kullanarak Hesabı Kasıp, Satabilirsin. Ve Pek İnandırıcı Gelmedi Bu Konu
reiz ben zaten yanlış bişey yapmıyorum nasıl espor turnuvaları oluyorsa böyle sitelerde sponsorlarıyla beraber turnuvalar yapıyorlar nası diyim kassadincreed ile 1v1 atıp kazanan 400rp alıyormuş gibi 100-200 kişi turnuvaya katılıyo kazananlara rp veriliyor ayrıca site puanı verilerek ordanda paranı alabiliyorsun

inanmayanlar yapmak zorunda değil boş yorum yapacağınıza azcık araştırın iki yorum kasacak diye ban yemeye değmez şimdiden söyleyeyim :D

Üye
5 HİZMET YILI
elindeki çarları insta sitelerine sun sat sattgnla başka al onu kas yine sat fln filan

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Biraz araştırcağım olursa cidden güzel bir sistem aslında teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...