LOL'e Hwid ( Sistem ) Banı Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Şimdi ismini vermeyeyim euro cinsinden para verdiğim bir script kullanıyorum 1 aya yakındır. Undetected diye lanse ediliyordu bu script. Bugün itibariyle scripti kullandığım hesaplar ban yedi hatta script açmadığım hesaplar da ban yedi. Daha sonra scriptin discord adresinde diğer script kullanıcılarının da bu konu hakkında yazdıklarını gördüm. Mesela bir adam 1 yıldır girmediği hesabının da ban yediğini söyledi. Kısaca arkadaşlar League Of Legends'e de bugün itibariyle tıpkı Valorant gibi HWID ban gelmiştir. Bizzat 2-3 hesap test ettim ve bu gerçekleşti. Script açmasam bile hesap ban yedi. Hemde çok kısa süre içinde.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yanlışın var dostum böyle birşey olmasının mümkünatı yok

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Böyle bir şey yok. Biraz önce main hesabıma girdim henüz yememiş + olarak inject etmiştim bir de hesapta düşün yani.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim :(

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şuana kadar ılk senden cıktı boyle sorun baklaım devamı gelırse gerceklık payı vardır

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lol de hwid ban pek mümkün değil gibi duruyor oyunda çok fazla toxic oyuncu var ve oyuncu sayısını çok etkiler riotun bunu isteyeceğini düşünmüyorum ama hilelere özel hwid ban berki gelebilir yani sadece hile kullananlara hwid ban atılabilir ama riot mutlaka açıklama yapardı diye düşünüyorum.

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hileler için vanguard üstünden hwid ban geldi valorant yüklüyse geçmiş olsun kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Böyle bir şey yok CUNKU BAKTIM yimemişim

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir pc de tahmini 10 defa felan ban yedigin zaman hwid ban atıyorlar.Ama bu çok nadiren oluyor.Ben bu olayı konu açarak açıklamıştım.Forumda bir moderatör arkadaş yalan diye kapattı konuyu.Ben aynı banı 2 yıl önce yedim.Pc ekran kartı degiştirdim denedim olmadı.İşlemci degiştirdim ram degiştirdim denedim olmadı.Anakart degiştirdim düzeldi.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
valorantta internet kafede oynarken durduk yere arkadaşın çarıyla benimki ban yemişti internet kafeciye söledik açtırmıştı garip bi şekilde

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lolde hwıd banın imkanı yok

tenor.gif

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
acaba vanguard sebep olmuş olabilir mi çünkü ikisi de riot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...