Onaylı Üye
eğer cok sinirleniyorsan başlamamanı öneriyorum çok toxic oyuncular
kankam tr serveri çok toxic eğer sinirlenmeyeceksen indire bilirsinHerkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı![]()
boşver kanka başlama kitlesi falan çok kanse rolmaya başladı EU da başla derim ama yinede kendi fikrinHerkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı![]()
başlamaya gerek var mı tartışılır ama kitleye karşı bi kinin varsa sal gitsinHerkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
yok artık bı oyun için kendine zarar vermevalla kendi kafama yumruk attığım oluyor sen bilirsin
arada oluyor istemsizyok artık bı oyun için kendine zarar verme