LoL'e tekrardan başlamalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam bence güzelce bırakilmişken başlama sinir hastası eden bi oyundan hayır gelmiyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Başlamanı tavsiye etmiyorum oyun kitlesi çok kötü durumda

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
senin yerinde olsam bi kere bıraktıysam dahada başlamazdım sinir stres boşuna

Üye
3 HİZMET YILI
eğer bilgisayarını parçalamak istiyosan başlamanı tavsiye ediyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?

dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı :)
kankam tr serveri çok toxic eğer sinirlenmeyeceksen indire bilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hayatını sevıyorsan baslama bence

Üye
3 HİZMET YILI
Herkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?

dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı :)
boşver kanka başlama kitlesi falan çok kanse rolmaya başladı EU da başla derim ama yinede kendi fikrin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka bence bıraktıysan başlama bence

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bence tekrar başlama çünkü gerçekten insanın hayatını olumsuz etkiliyor tabi günde 1 saat oynayacaksan başla ama bunun garantisi yok ben lolü bırakınca çok daha mutlu bir insan oldum :D

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI

başlamaya gerek var mı tartışılır ama kitleye karşı bi kinin varsa sal gitsin :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
valla kendi kafama yumruk attığım oluyor sen bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...