lolde hwid ban mı atıyorlar nasıl oluyor hocam anlatır mısınlol candır başla hilenide yap bro
Şansımı denemek istiyorumBaşlama kanka valla başlama aşırı tilt olursun oyuncular cok sinir ediyor insanı
LOL gibi oyunları hayatımda birkaç kez oynadım genellikle fps competitive oyunları oynuyorum kolsuzlukla ne alakası var bunun anlayamadım?kısacası zaten kolsuzdum ve yine kolsuz olarak başlamayı düşünüp az iyi oynayan kitleyi de toxiclik yapmayı düşünüyorum geri başlamalıyım diyorsan hayır bence başlamaman en doğru karar olur dostum
Zevkli olacağına inanıyorum, denemekten zarar gelmezhocam hayat kaliten düşer bence rahat hayatını bozmaya gerek yok boş stres olursunama tabi ki de zevki de var
Evet eskiye göre aşırı farklar var, alışma sürecini kısaltabilirim ayrıca yanımda pre de var o yüzden rahatızeskiye göre çok farklar var alışma sürecin biraz olucaktır yanına pre alırsan daha rahat edebilirsin milleti kışkırtmak için falan script hileyle oynıycaksan bile bazen support karakterlerin yardımına ihtiyacın oluyor bunuda bir düşün derim
hileler kısmında lol scriptine bakarsan orda anlatımı da mevcut ordan yapabilirsin hileyi de
Hayatan bıktım diosan başla knkHerkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı![]()
kardeşim başlamalısın ama scripti çok belli edersen report yiyip ban yiyebilirsin ona da dikkat etmeni öneririmHerkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?
dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı![]()