LoL'e tekrardan başlamalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostlar bu kadar yorum yaptınız o yüzden başlamıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Başlama kanka valla başlama aşırı tilt olursun oyuncular cok sinir ediyor insanı

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şuanki metada kanser olmamak elde değil başlamanı önermem

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka troll içinse başla script otomatik dodge otomatik kombo minyonlara son vuruş farm gib şeyler yapıyo scripti açman içinse onaylı üye olman lazım 50 yorumun ve hesabın 5 günlükse onaylı üye olursun

sen ozel degilsin
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
başlama:catscream:yada başla knk çok zevkli değilmi sencede gel birlikde oynayak hatta

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam hayat kaliten düşer bence rahat hayatını bozmaya gerek yok boş stres olursun :) ama tabi ki de zevki de var

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
düşünce yapını sevdim knk bence başla hille ile çok sarıyor hele bir de c li takım arkadaşın varsa /
sc yi onaylı üyeler kulanabiliyor onaylı üye olman için de 50 yorum atman gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eskiye göre çok farklar var alışma sürecin biraz olucaktır yanına pre alırsan daha rahat edebilirsin milleti kışkırtmak için falan script hileyle oynıycaksan bile bazen support karakterlerin yardımına ihtiyacın oluyor bunuda bir düşün derim
hileler kısmında lol scriptine bakarsan orda anlatımı da mevcut ordan yapabilirsin hileyi de

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kısacası zaten kolsuzdum ve yine kolsuz olarak başlamayı düşünüp az iyi oynayan kitleyi de toxiclik yapmayı düşünüyorum geri başlamalıyım diyorsan hayır bence başlamaman en doğru karar olur dostum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka başlama ama illami başlamak istiyorsan tr sunucusuna gelme cok toxic var

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kısacası zaten kolsuzdum ve yine kolsuz olarak başlamayı düşünüp az iyi oynayan kitleyi de toxiclik yapmayı düşünüyorum geri başlamalıyım diyorsan hayır bence başlamaman en doğru karar olur dostum
LOL gibi oyunları hayatımda birkaç kez oynadım genellikle fps competitive oyunları oynuyorum kolsuzlukla ne alakası var bunun anlayamadım?
Post automatically merged:

hocam hayat kaliten düşer bence rahat hayatını bozmaya gerek yok boş stres olursun :) ama tabi ki de zevki de var
Zevkli olacağına inanıyorum, denemekten zarar gelmez :D
Post automatically merged:

eskiye göre çok farklar var alışma sürecin biraz olucaktır yanına pre alırsan daha rahat edebilirsin milleti kışkırtmak için falan script hileyle oynıycaksan bile bazen support karakterlerin yardımına ihtiyacın oluyor bunuda bir düşün derim
hileler kısmında lol scriptine bakarsan orda anlatımı da mevcut ordan yapabilirsin hileyi de
Evet eskiye göre aşırı farklar var, alışma sürecini kısaltabilirim ayrıca yanımda pre de var o yüzden rahatız :) Çok sağolasın scriptlere bakacağım birazdan.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Herkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?

dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı :)
Hayatan bıktım diosan başla knk

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çogu kisi yeniden başladı sende başla istersen

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Herkese selamlar dostlar LOL'e başlamayı düşünüyorum, LOL'ü hayatımda bir kez 12 yıl önce oynadım. Son zamanlarda tamamen başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım?

dipnot: Başlarsam tabikii de hileyle başlamayı düşünüyorum çünkü LOL'ün kitlesini az çok biliyorum o kitleyi sinir etmek için kullanmayı düşünüyorum. LOL'de hile nasıl açabilirim, forumda da bahsetmişsiniz galiba script denilen bir şey varmış o tam olarak ne işe yarıyor? İnternette araştırdım da pek anlam veremedim yardımcı olabilecek var mı :)
kardeşim başlamalısın ama scripti çok belli edersen report yiyip ban yiyebilirsin ona da dikkat etmeni öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...