LoL'e tekrardan başlanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
her ne kadar kitle kanser ve yeni gelecek sezonlarla tam bir saçmalığa dönüşse de kendi arkadaşlarınla oynayınca hala eğlenebildiğin bir oyun hele ki kendi aranızda karma 5v5 atacak ekibin varsa tadından yenmiyor

BEAST
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kontrollü geri dönüş tatlı olabilir küçük küçük aramlarla kendini şımart derim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol insanı bazen sinir edebiliyor belki ama her güzel seyin bir kötü tarafıda var bu hayatta

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Önermiyorum 😅 eğer troll oynayıp eğleneceğim ben diyorsan arkadaşlarımla eğleneceğim diyorsan karşı takımı susturup oynayacam diyorsan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani başlayabilirsin bir kaç gün oynarsın baktı sarmadı tekrar silersin o sana kalmış, artık oyunda küfür edenler reportlandıktan 30 dk sonra 3 gün chat mute yiyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
7 yıldır aralıksız oynuyorum psikolojim bozuldu ruh halim çöktü resmen bu oyun yüzünden bırakamıyorumda hiç başlama bak ne güzel kurtulmuşsun gerek yok yani

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyun tank metasında tank seviyosan bence net basla kanser kitleyi soruyosan her el elbet karsına cıkar bitane oyun 7. Sezondan bu yana baya degisti ama bence oynanabilir ve hala zevk veriyor basla tekrardan

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lol kitlesi eskiye göre değişmiş sanki daha kaliteli zevkli maçlar çıkabiliyor başlanabilir...

**Tekrardan başladım😅

Son düzenleme:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bıraktıysan başlamayı pek tavsiye etmem tekrar alışma sürecin derken sinirlenme oranların iyice artıcak ve acayip şekilde rage geçirip durucaksın hemde 0 bir hesap açıcaksan hiç başlama çünkü dereceli kademen açıldığında demire atma gibi bir hata yapıyor ve bu hata seni oyundan soğutuyor demirden çıkamıyorsun neredeyse :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lol bağımlılık derecesi cok yüksek başka oyunları salabiliyorsun ama o biraz zor ya bırakan insan başlamamalı :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Yeni sezon iyi aslında ama dışarıda güzel bir hayat varken başlama bence :D.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Takım Arkadaşın yoksa hiç sarmıyor ve eskisi gibi deil

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aylardır kendime sorduğum soru benimde bu ancak ara ara girdiğimde mentalimin kaldırmıcağını anlıyorum yaş biraz büyüdü..

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sinir stresine hakim olup sakin kalabiliceksen tekrardan başla gerçekten zaman öldürmek için iyi bir oyun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...