Üye
Asla baslama kanka bir kere biraktiysan
bırakabildiysen başlama paşam çok bağımlılık yapıor rüyamda lol görüom ciddiliOyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyuna birsürü yeni item geldi deneyebilirsinOyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Bıraktıysan başlama aga bağımlı ediyoOyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
yok yok git dışarıda kave iç ama lol oynama keyif alamıyorsun bırakamıyorsun daarkadaşlarına eğlencesine oynamak için başlayabilrsn
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Hayır. Açık ve net.Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Hayır. Açık ve net.Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
hocam bırakıp alıştıysan geri başlama benceOyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.