LoL'e tekrardan başlanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kesinlikle başlama.Ama ciddi ciddi oynıcam her gün gircem vs. diyosan euw veya na serverlerinda oynayabilirsin,ara sıra gircem diyosanda arkadaşlarında urf veya aram girersen daha mantıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şuan çok sc dolu bence başlanmaz ama gireceksen west e gir west te scler ban yiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
bıraktıysan eğer asla geri dönme

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyunu en son sezon 7'de oynamıştım, daha sonrasında aşırı kanserleşen kitlesi, metası genel olarak oyundan soğumuştum. Bu aralar tekrardan videoları karşıma çıkıyor ve açıkçası ilgimi çekiyor, bir göz gezdiriyorum. Tekrardan şu an başlanır mı ve başlarsam aşağı yukarı oyun ne kadar değişti? adapte olmam ne kadar sürebilir? En son sezon 7de platinken bırakmıştım oyunu, şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
başla hocam başla gel duo girelim anlatıyım herşeyi

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Hayatın çok güzel gidiyorsa ve biraz sinir, stres yaşamak istiyorsan başla derim.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Lolü bir kere bıraktıysan bir daha başlanmaz bence, ben ara sıra 1 2 oyun atıp cıkıyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Lole en azından eskisiden daha çok bi düzen geldi chat banı,ban dalgaları sayesinde hilecilerin ve toxiclerin sayısı azalmaya başladı oyun yavaş yavaş iyiye doğru ilerliyor eğer bir arkadaşın varsa dahada çok eğlenirsin fakat diğer insanları toxiclemeyin yoksa hem onların oyun zevkini hemde kendi oyun zevkinizi altüst edersiniz.(umarım yorumum yararlı olmuştur.)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Valla ben bırakamıyorum sen tekrar başlamalıyım demişssin ama bende nasıl bırakılır diye bir konumu açssam acaba 6 yıldır nereydese hergün oynuyorum sen düşün artık mentalinin çok sağlam olması gerekiyor bende o var yüzden rahat rahat oynuyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
beraber oynayacak arkadaşların varsa + çok ciddiye almayacaksan başla derim, şahsen ben arkadaşlarla zaman geçirmek dışında oynamıyorum ama scriptmiş rank kasmakmış gibi şeylerle uğraşacaksan hayatından çıkar daha iyi

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hayat bitirir diyorlar başlama bence sıkılacağın oyunlar seç hayatın kayar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...