aslında bende gelmesi taraftarıyım ama bu sadece kötü scleri ortadan kaldırıyor, kaliteli ve paralı olanlar bir yolunu bulup yine sc kullanabiliyor, olan garibanın scsine oluyor garibanlar ezilmesinGelmesi bekleniyor aslında gelirse güzel de olabilir ama free script ile oynayanlara sorun olabilir
Hangi tarih olduğu net mi acaba? Şimdi ben de aynı şekilde script ile oynuyorum 6 aya yakındır ve normal oynayıştan oldukça uzaklaştım. HWID ban yemek de istemiyorum. Bu tarihi tam nasıl öğreniriz?Merhaba, evet gelecek. Riot çalışanlarının açıklamaları paylaşıldı. Mart ayının başında geleceğini söylemişlerdi. Linki bırakayım.
bende gördüm onuMerhaba, evet gelecek. Riot çalışanlarının açıklamaları paylaşıldı. Mart ayının başında geleceğini söylemişlerdi. Linki bırakayım.
Hangi tarih olduğu net mi acaba? Şimdi ben de aynı şekilde script ile oynuyorum 6 aya yakındır ve normal oynayıştan oldukça uzaklaştım. HWID ban yemek de istemiyorum. Bu tarihi tam nasıl
Merhaba, ilettiğim videodaki resmi açıklamalara göre tahmini mart ayının başlarında Vanguard sisteminin getireleceğini ifade ediyor, senin asıl soruna gelmem gerekirse kral vanguard sistemi habersiz kurulmuyor geldiğinde senin kurman gerekiyor oyuna devam etmek için valoranttaki gibi yani habersiz bi şekilde kurulup ban atan sistem değil geldiğinde haberin olur.Hangi tarih olduğu net mi acaba? Şimdi ben de aynı şekilde script ile oynuyorum 6 aya yakındır ve normal oynayıştan oldukça uzaklaştım. HWID ban yemek de istemiyorum. Bu tarihi tam nasıl öğreniriz?
İnşallah ya@LeftSpace buralardayken hiç bir şey olmaz kral çözer bir şekilde
çok sağ ol bilgilendirmen için, öğrendiğim çok iyi oldu!Merhaba, ilettiğim videodaki resmi açıklamalara göre tahmini mart ayının başlarında Vanguard sisteminin getireleceğini ifade ediyor, senin asıl soruna gelmem gerekirse kral vanguard sistemi habersiz kurulmuyor geldiğinde senin kurman gerekiyor oyuna devam etmek için valoranttaki gibi yani habersiz bi şekilde kurulup ban atan sistem değil geldiğinde haberin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?