Merhabalar arkadaşlar, gecelerinizin güzel geçmesini dilerim.
Oyuna belirli sebeplerden ötürü 1 senedir başlayamamıştım ama şimdi başlayacağım. Öğrenmem için bir rehber veyahut bir video gibi önerileriniz var mı? Ya da tavsiyeleriniz nedir? Hepsini bir bir not alacağım çünkü.
"/sustur all " bu komutu oyuna her başlangıcında yaz plat seviye support oyuncusuyum diamond elo da bile flamerlar var seni bırakmazlar ,sen de boş yerine iq nu düşürmek istemiyorsan dediğimi yap
valha ben yaklaşık 3 kere bırakıp tekrar başladım suan tekrar başlıyalı 2 yıl oldu oda sevdiğim bir arkdaşımla premate girdiğim için şimdi lole konuşma sistemide geldi hem muhabbet hem oyun atıyoruz flame yapanlara susturup oynuyoruz arda 5 kişi arada 2 kişi giriyoruz sana tavsiyem varsa bi bildiğin arkdaşın onla premate girmeni öneririm hem muhabbetiniz tatlı olur hemde bi yandan oyun oynarsınız ozaman hem flame yapan oyunculara canın sıkılmaz hemde konuşup oynda sana yardım edebilcek arkdaşın olur oyuna tekrar dan hakim olmak istersen şampiyonlar üzerinden ne kasacağın nasıl oynıcan ile ilgili bir video çeken güzel bir arkdaş var onu izlemni tavsiye ederim linkini aşğa atayım