LoL'e yeni başlayan birisine ipuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ya yeni başladım, oyun hakkında bir kaç temel bilgi verebilir misiniz neler yapmam gerektiği hakkında?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka bol bol ogretici videolar izle kendine uygun bir rol bul ve xp takviyesi al derim prime gaming kapsulunden 30 gunluk cikiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka bol bol ogretici videolar izle kendine uygun bir rol bul ve xp takviyesi al derim prime gaming kapsulunden 30 gunluk cikiyorya
ya dediğin çok doğru evet ama başkasının öğretmesi daha iyi gibi samimi olur hemde yaptığım yerde hatalarımı söyler falan ondan

Üye
3 HİZMET YILI
kısaca amacın karşı takımın kullerini alarak nexsus yıkman örenirsin garen master bu tür çarlar oyna ilk alışırsın youtube videoları var öretici videoları bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
YouTube'da size yardımcı olacak bir çok video var skillcapped izlemenizi öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
gir botlarla oyna full arada arama falan gir yavaş yavaş halledersin video izlemen zaten gerekli eşyaları falan tek tek okuyacagını sanmıyorum zaten senin için daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
gir botlarla oyna full arada arama falan gir yavaş yavaş halledersin video izlemen zaten gerekli eşyaları falan tek tek okuyacagını sanmıyorum zaten senin için daha iyi olur
ya sıkıntı oyunu biraz çözdüm ama itemler hakkında pek bilgim yok o konuda sorunum var biraz

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ya sıkıntı oyunu biraz çözdüm ama itemler hakkında pek bilgim yok o konuda sorunum var biraz
bir sürü item var oyunda her biri birbirinden farklı pasifleri farklı üşenmiyosan tek tek onları oku ama onun yerine video,yayın vs. izlemen daha iyi olur hem oynanışınıda öğrenmiş olursun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bir sürü item var oyunda her biri birbirinden farklı pasifleri farklı üşenmiyosan tek tek onları oku ama onun yerine video,yayın vs. izlemen daha iyi olur hem oynanışınıda öğrenmiş olursun

yok üşenmem öğreniyim yeter tek tek denerim botlara girip

Onu videolardanda ogrenirsin ayrica oynadikca da gelisir zaten

ya yavaş yavaş mekaniği çözmeye başladım
öğrenmek istiyorum yani

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Script ile mi yeni başladın yoksa normal şekilde mi oynamaya yeni başladın anlamadım?

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka oyunda 160 Adet Hero var 3 Adet Lane mid top bot olarak 5 adet rol var Eğer Sc ile oynamayacaksan garen morde darius gibi herolar la başlamanı tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kankam LoL MOBA türü strateji oyunudur yanı YouTube çok detayli anlatan kanallar var LoL ile ilgili koridorlari champleri eşyalarin pasifleri şampiyonlarin özelliklerini büyüleri falan izlemeni öneririm biz buradan sana anlatamayiz ya da en mantıklı yolu oynayarak ögreniceksin.

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kankam bence başlamadan bırakmalısın gerçekten ileride çok pişman olursun aşırı vakit kaybı ve sinirleri yükselten bir oyun. Oynarken yaşlanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tamamen iyi görüş ve farm yapmadan ibaret birde lynxçerez izle kendisi espor koçu kanalında iyi videolar var ben ondan öğrendim oyunu.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
YT de bir çok bilgilendirici video var oynadıkça öğrenirsin oyunu herkes annesinin karnında öğrenmiyor sonuçta .
Farmları elinden geldiğince kaçırmamaya çalış çıktığın itemler çok önemli koridor bilginin olması lazım .

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam yeni başlıyorsan önce bi Farm yapmayı Koridorları ve Şampiyonların ne işe yaradığı rolleri hakkında bilgilenmen gerek youtube de videolar mevcut bot oyunları girip oyunu öğrenebilirsin videolar da çok yardımcı olucaktır sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...