ben cok kullandim lol skinden hic ban yemedimArkadaşlar merhaba wsreborn kullanıyordum ban dalgası gelene kadar fakat herkes ban yiyince açmaya çekiniyorum artık main hesabım çünkü. Kostüm için para yatırmak istemiyorum lolskin şuan kullanan var mı ban yeme ihtimalim var mı
Hayatımda Lolskinsiz lol girmedim şansıma banda yemedim ama dikkat etmek gerek tabi ki ban riski varArkadaşlar merhaba wsreborn kullanıyordum ban dalgası gelene kadar fakat herkes ban yiyince açmaya çekiniyorum artık main hesabım çünkü. Kostüm için para yatırmak istemiyorum lolskin şuan kullanan var mı ban yeme ihtimalim var mı
sana denk gelmemiş sanırım perma yedik bizmodskin ban atmıyor dsotum şuanlık aktif olarak kullanıyorum sitedeki sc de aynı şekilde 0 dan hesap akasıyorum fresh safe
Lol skin kullanamazsın çünkü şuan sadece çin serverında kullanıma açık yeni bir güncelleme ile türkiyeye açarlar diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba wsreborn kullanıyordum ban dalgası gelene kadar fakat herkes ban yiyince açmaya çekiniyorum artık main hesabım çünkü. Kostüm için para yatırmak istemiyorum lolskin şuan kullanan var mı ban yeme ihtimalim var mı