Challenger Script Config'i kullanan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar cha scirpt confingini kullanan var mı aranızda tavsiye eder misiniz ve ban yeme riskimiz daha çok yüksek olur mu .
evet bir gün illaki yicez ban şuan ByPassı kullanıyorm 1.haftam doldu sormak istedim.
NOT: confingi nereye atacağımı söylersiniz sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben de ban yemedim
cobfig i %appdata% da ws2 ye atıcan

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
configden gayet memnunum %appdata% da ws2 bölümüne at

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3 haftadır oynuyorum aynı hesapta gayet de iyi

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
config gayet güzel sıkıntısız çalışıyor fakt adc lerde oto atak vurmuyor bazen dikkatli olmanı tavsiye ederim adc lerde.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben config den memnun deilim char tf lerde ara sıra duruyor ws2 dosyasını tamamen silip tekrardan attım hata düzelmedi aynı sıkıntı bşkalarındada varmış bi şeyi yanlş yapıyorda olabiliriz.

config gayet güzel sıkıntısız çalışıyor fakt adc lerde oto atak vurmuyor bazen dikkatli olmanı tavsiye ederim adc lerde.
oto atak vurmama olayı yasuoda da yaşadım sadece adclerde deil genel bi sorun var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
chall configi kullanan arkadaşlar oto atakmamasının sebebi 2 şampiyon varken uzakta ulana sol tıklayınca yakınında olan şampiyona vurmuyor target la alakalı olabilir bi deneyin derim

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka bunu nasık çalıştırıcam hangi dosyanın içine atıcam hiç bişey anlamadım yardımcı olurmusun
windows arama kısmına %appdata% yaz sonra en aşşağılarda ws2 klasörünü aç sonra ws2menu klasörü çıkıcak onu aç içindekileri sil yada bir yere kaydet configi beğenmezsen diye sonra indiklerinin hepsini al ws2menu klasörüne at :d

Üye
5 HİZMET YILI
windows arama kısmına %appdata% yaz sonra en aşşağılarda ws2 klasörünü aç sonra ws2menu klasörü çıkıcak onu aç içindekileri sil yada bir yere kaydet configi beğenmezsen diye sonra indiklerinin hepsini al ws2menu klasörüne at :d
dostum kusura bakma seni uğraştırıyorum dediğin şeyi yazdım arama yerine ama w2 diye hiçbirşey bulamadım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...