LoL'ü daha iyi oynamak için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Developer
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
578 seviye, Elmas III hesaba sahip bireyim bana kalırsa:
En iyi öğrenim şekli deneyimdir. bir şeyleri kurcalayarak öğrenmektir. youtube'da aktif olarak LoL TR öğretici başlıklı içerikler var ancak pratiksiz yetersiz kalacaktır. Belli bir seviyeye, dereceye, oyun sayısını aşıncaya kadar biraz acemilik çekmeden öğrenilmez. Mantığını kavramak zaman ister, merak ister, ilgi ister en önemlisi de sabır ister. Lose ala ala veya pozisyonda hata yapa yapa öğreneceksiniz. Sohbetteki küçümsemelerden, hakaretlerden uzak durarak mentalinizi sağlam tutmanız gerekir.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
youtubede build olarak yapan insanlar çok var onlardan oyunu takip et kombolarını anlatıyorlar onları iyi dinle alıştırma niyetine oyunu oyna yavaş yavaş iyi oynamaya başlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben oyunbros videolarını izleyerek öğrenmiştim çok önce ama sımdı hem oyun degıstı hem de herolar ama yenı öğretici videolar bularak öğrenebilirsin

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tek çare master yi diye birşey var q atıyon penta atıyon direk

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bende baslicam bir türlü oyunu qnlqyamiyorum kesin çözüm nedir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
prof oyuncuları takip et metayı takip et en güclü hero hangisiyse onu oyna yada mainle hero

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kankam youtubeden izleyebilirsin bende başta oynuyamıyordum youtubeden izliyerek öğrendim

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Oynamak istediğin rolü veya rolleri belirle, daha sonrasında o Rolde oynayan profesyonel oyuncuları takip et ve izle, oyunu nasıl oynadıklarına bak, daha sonrasında kendi oyununa entegre et ve kendini geliştir.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
taowb izlemen iyi olur adam her videosunda yaptığı şeyleri anlatıyor buildler, rünler, karşındaki adama karşı nasıl oynaman gerektiği vs.

𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka internet uzerinden videolara bakmani tavsiye ederim lolun bir cok gelisecek yonu var

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Şöyle script senin mekaniklerini iyileştirir ancak oyun bilgini değil oyun bilgin olmadanda sc olsanda bir işe yaramaz o yüzden sürekli maç atmak ve izlemek senin için daha yararlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...