ben de yeni başladım bir ipucu, arkadaşlarınızla oynamaktırBu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
Youtube'a yazarsan eğer merak ettiğin konu başlıklarını öğrenirsin birkaç aydaBu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
Bu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.TAKIM HALİNDE OYNAYIN SEVİCEK VE ZEVK ALACAKSINIZ
Oyunu indir orda sana öğretir zaten. Birşeyler öğretmeye çalışır öğrenemezsen mesaj at bana ben sana yardımcı olurumBu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
programlar var kanka indirip baka bilirsin itemlere youtube izle bence oynayis icineBu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
Knk YouTube öğretici videoları çok var önce ana mantığı öğren sonra gir botlarla alıştırma yap yoksa çok küfür yersin sıkılırsın bol bol video izle nasıl öğrendiğini sen bile farketmiceksinBu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
Bu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güzsüz vb
zamanla öpreneceksin, sana tavsiyem youtube de sürekli video izle öğreticiBu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
direk ebedi.son fısıltı.hayalet dansçı.kanasusmışYasuo buildini yazabilirmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?