Lolü tam anlamıyla öğrenmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu düşünceyi aklından çıkar. 2. Sezonunda tanıştım oyunla ve ara ara oynuyordum. Son zamanlarda gereksiz sardım. Hele ki TR serverında aman başlamadıysan uzak dur. Çok iyi oynarsın mid feedler zed gelir tek atar çaresizce ekrana bakakalırsın falan. En ufak hatanda anana avradına küfür eder 14-15 yaşında veletler bir şey yapamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öncelikle merhaba oynayacağın karakterlerin yeteneklerine bakman lazım ona göre itemler alıyorsun itemler güncelleme güncelleme buff veya nerf yiyor aynı şekilde oynadığın herolar da buff ve nerf alıyor oyunun tam mantığı metaya göre hareket etmen yada metada çok saçma şekilde bi açık bulman bazen rünler sayesinde yada itemler sayesinde bug oluşuyor birde ct pick diye bir olay var ct item var ct pick örnek cait menzili uzun bir adc vayne menzili kısa bi adc olduğu için vayne karşı üstün ct item mevzusu ise zed ulti attı zhonya basarak kurtula bilirsin yada tank bi karaktersin sana vuran adc ye çivili zırh çıkarak karşı hasar verebilirsin özellikle rammusta çok yararlı

Üye
3 HİZMET YILI
Bu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.TAKIM HALİNDE OYNAYIN SEVİCEK VE ZEVK ALACAKSINIZ
Post automatically merged:

Bu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
Oyunu indir orda sana öğretir zaten. Birşeyler öğretmeye çalışır öğrenemezsen mesaj at bana ben sana yardımcı olurum

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
oyunu gerçekten öğrenmek istiyorsan closer elayja gibi isimleri izle ormancı olmasan bile oyunu öğrenmen konusunda büyük rol oynar

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben ilk başladığımda hep botlara karşı oynadım tek başıma sonra arkadaşlar ile aram oynayarak heroları tanıdım sonra normal maç atarak kime karşı ne itemi almam gerektiğini öğrendim adc main oldum pozisyon alman her zaman en önemlisi item olarak geri olsn bile pozisyonun çok önemli

Üye
3 HİZMET YILI
Bu lolü öğrenmek istiyorum ama hangi iteme ne zaman alınacak veya ne güçlü ne güçsüz vb.
Knk YouTube öğretici videoları çok var önce ana mantığı öğren sonra gir botlarla alıştırma yap yoksa çok küfür yersin sıkılırsın bol bol video izle nasıl öğrendiğini sen bile farketmiceksin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum hiç başlama ama başlarsan da basit herolardan başla misal master yi jungle yap dostum hem ormanı yani en zor lanei öğrenirsin hem de kafan rahat olur misal karşında çok fazla cc yani kite kontorl yavaşlatma korkutma sabitleme vs vs bunlara sahip rakip var merkürün adımları çıkıyorsun gibi counter play yaparak oynamaya bak itemlerini karşıya göre diz ezbere build yapma farklı farklı herolar öğren sadeec master yi oynama youtuberları izle vs vs

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yt de video izlemiştim inanılmaz bilgili ve akıcı detaylı tm itemleri gzelec anlatıyor sana link atarım

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Youtube dan videolar izleyerek öğrenebilirsin zaten oynaya oynaya yavaş yavaş gelişiyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
LoL tyt gibidir hiçbir şekilde tam anlamıyla öğrenemezsin bitiremezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben bu oyunu video izleyerek öğrendim ve en önemli önerim altını çiziyorum bence oynadığın herodan çok karşındaki heronun limitlerini bilirsen lane daha tatlı geçer

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
İzleyerek ve oynayarak öğrenirsin ama tam anlamıyla öğrenmek diye bir şey yok bu oyunda maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...