Lolüm açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
giriş yaptıktan sonra oyna yazısı gelmeden direk League of Legends yazıyor ve 1 saniye durduktan sonra kapanıyor daha sonra ekrana hiçbirşey gelmiyor. Görev yöneticisinden de gidiyor. Hextect repair toolu denedim olmadı tamamen kaldırdım tekrar yükledim olmadı ne io bit uninstaller ile kaldırmayı denedim olmadı ne yapabilirim ?

Haa arkamı mı döneyim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ztn onu denemiş.

Ekran kartı güncellemesi driver güncellemelerini yapmanı tavsiye ederim. Bir ara bende de lol açılmıyordu veya oyun içinde oyun kapanıyor daha doğrusu bilgisayarım kapanıp mavi ekran veriyordu eski pc de, daha sonra ekran kartı güncellemelerini falan kapatmıştım onlar dan kaynaklı problemmiş. Senin işine yarayabilir belki bilemiyorum denemeni tavsiye ederim.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyunun dosyaları eksilmiştir kanka dosyaları onar diye birşey felan varsa onu yap düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Driverları güncellemeyi deneyebilirsin ve ya uyumluluk modlarını deneyebilirsin eğer ramin çok az değilse ve ya bilgisayar bileşenlerinde de bir sıkıntı yoksa format atmanı öneririm. Temiz bir kurulum büyük ihtimalle sorununu çözecektir

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
pc güncellemelerine bak güncel değilse hata verir ya da driver eksik olabilir pc de onu kontrol et o dostum

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Oyunu sil arkda kalıntı dosyalar kalmasın tam kaldırma yap bunun için ( Revo Uninstaller ) Deneye bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...