LoL'ün dandik eşleştirme sisteminden dolayı hile kullanmak normal karşılanmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dg1

Üye
2 HİZMET YILI
LoL'ün eşleştirme olayı bir tık dandik o yüzden hile kullanan insanların mantıklı karşılanması gerek. Bu konuda önemli olan şey kişinin ne istediği kısaca. Hile denilince duyar kasan tiplere gerek yok o yüzden.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abi scripti blocklıyabiliyosun yani karşına kog geldiğinde lulu çekip w atabilirsin alistar nau gibi blocklanamıyacak çarlar oynıyabilirsin diğer lanelerde de bir çok opsiyon var

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
zaten tr serverinin %90 sc hele ki hep new acc ler acıyorlar oynuyorlar

dg1

Üye
2 HİZMET YILI
abi scripti blocklıyabiliyosun yani karşına kog geldiğinde lulu çekip w atabilirsin alistar nau gibi blocklanamıyacak çarlar oynıyabilirsin diğer lanelerde de bir çok opsiyon var
Aynen öyle ama insanlar işte script kullananlara farklı bakıyor halbuki script kullanan kişiyide bloklayabilirsin dediğin gibi

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
script kullanımının rank sistemiyle alakası olduğunu düşünmüyorum dostum 14 senedir var olan bir oyun insanlar (özellikle tr serverında oynayanlar) ya sıkıntıdan ya da tr serverındaki trollerden bıkıp script kullanıyorlar şahsen bende sıkıldım zevkine scriptle oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar bot hesaplar da rank sistemi kasıyor olabilir mi bazen çok kötü oyunvular geliyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
haklısın dostum artık oyunu hiç bilmeyen insanlar bile lose ala ala plat yerleşiyor böyle olunca sc kullanmak oldukça doğal geliyor insana

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bence Bir Düzenleme Daha Yapıla Bilir Elolar Çok Karışıyor

Üye
2 HİZMET YILI
Nerde değişik adam varsa onu bize gönderirler genelde :D

Lig atlamada problem yaşıyoruz boostlatıp geliyorlar oynayamıyorlar.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ne olursa olsun sonuçta takım oyunu olduğu için kötü takım gelme şansı da var iyi takım gelme şansı da var

Nerde değişik adam varsa onu bize gönderirler genelde :D

Lig atlamada problem yaşıyoruz boostlatıp geliyorlar oynayamıyorlar.
ya bana boostlatmak ta mantıksız geliyor adam zümrüte , elmasa boostlatıyor ondan sonra zaten kötü oynadığı için gene golda , silver a düşüyor ben ne anladım o işten
:D

Üye
2 HİZMET YILI
ne olursa olsun sonuçta takım oyunu olduğu için kötü takım gelme şansı da var iyi takım gelme şansı da var

ya bana boostlatmak ta mantıksız geliyor adam zümrüte , elmasa boostlatıyor ondan sonra zaten kötü oynadığı için gene golda , silver a düşüyor ben ne anladım o işten
:D
usta adam düşerken yanında 3 5 kişiyide götürüyor asldşkajğsdasd

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Bazen çok saçma şekilde anlamsız ranklae birbirini buluyor iyi bir düzeltme lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her oyunu yüksek bi çözünürlük de oynuyosan 2k 4k gibi bence darboğaz yapar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ben hileye tamamen karşıyım. Genelde sup oyuncusuyum bazen yanıma SC adc geliyor o da ekliyor oyun sonu beni o şekilde kasılıyorum. ama cidden eşleştirme olayı çok berbat. üst üste +20 kill aldığım oyunu kaybettiğim oldu

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Yüksek elolarda genellikle takımına gelen kötü oyuncular hesap satın almış oluyor bronz bir adam rahatlıkla 200-300 tl arasında plat-zümrüt hesaba sahip olabiliyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...