Aynen öyle ama insanlar işte script kullananlara farklı bakıyor halbuki script kullanan kişiyide bloklayabilirsin dediğin gibiabi scripti blocklıyabiliyosun yani karşına kog geldiğinde lulu çekip w atabilirsin alistar nau gibi blocklanamıyacak çarlar oynıyabilirsin diğer lanelerde de bir çok opsiyon var
zaten yüksek rankarda sc yi insanlar direkt kapıyor hava anlıyolarabi scripti blocklıyabiliyosun yani karşına kog geldiğinde lulu çekip w atabilirsin alistar nau gibi blocklanamıyacak çarlar oynıyabilirsin diğer lanelerde de bir çok opsiyon var
ya bana boostlatmak ta mantıksız geliyor adam zümrüte , elmasa boostlatıyor ondan sonra zaten kötü oynadığı için gene golda , silver a düşüyor ben ne anladım o iştenNerde değişik adam varsa onu bize gönderirler genelde
Lig atlamada problem yaşıyoruz boostlatıp geliyorlar oynayamıyorlar.
usta adam düşerken yanında 3 5 kişiyide götürüyor asldşkajğsdasdne olursa olsun sonuçta takım oyunu olduğu için kötü takım gelme şansı da var iyi takım gelme şansı da var
ya bana boostlatmak ta mantıksız geliyor adam zümrüte , elmasa boostlatıyor ondan sonra zaten kötü oynadığı için gene golda , silver a düşüyor ben ne anladım o işten
sorma çok fazla gelmeye başadı bu sıralarusta adam düşerken yanında 3 5 kişiyide götürüyor asldşkajğsdasd
aynı şekilde bende saçma buluyorum haklısınben sacma buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?