LoL'ün eşleştirme sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben eşleştirme sistemine hataları olsa da genel olarak makul olduğunu düşünüyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler sizce de özellikle bu sezon eşleştirme sisteminde ciddi problem yok mu? Ben TR sunucusunda oynuyorum ve platin 2-3 civarı stuck kaldığım için fresh hesap kasmayı seviyorum genelde. Genel bilinen bir cümle var, yeterince iyiysen lig tırmanabilirsin diye. Kimi hesabımda 70 maçta platin görürken kimisinde 40. maçta anca altın olabiliyorum. Oynayış tarzım veya seçtiğim şampiyonlar değişmiyor. Aslında bunun sebebi meta da olabilir biraz. Çünkü bu sezon ortada geçen oyun sayısı oldukça azaldı. Kazanıp kaybetmek fark etmeksizin oyunlar hep stomp olup direkt bitiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Mmr a göre eşleştirme var diyebiliriz aslında fakat bazen adaletsiz olabiliyor özellikle de smurf kasan cha oyuncular dengeyi çok bozuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
5 kişi (altın) esnek oyun girip karşımıza 3 tane elmas gelince insan diyor neden yani...

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
freshin ilk maçları önemli onları kazanırsan mmrın yükselir rankının gold 2 veya plat 4 olması önemli değil ilk maçları tryhard at rank gold bile olsa elon en az d4 olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lolde şöyle sıkıntı var plat 3 üm karşıma s12 elmas master atıyor plat 3 üm abi platlarla maça at gözünü seveyim plat elodakilerden iyi oynuyorsam zaten çıkarım diaya
Post automatically merged:

lol tr sıktı eu geçicem

Üye
3 HİZMET YILI
Beyler sizce de özellikle bu sezon eşleştirme sisteminde ciddi problem yok mu? Ben TR sunucusunda oynuyorum ve platin 2-3 civarı stuck kaldığım için fresh hesap kasmayı seviyorum genelde. Genel bilinen bir cümle var, yeterince iyiysen lig tırmanabilirsin diye. Kimi hesabımda 70 maçta platin görürken kimisinde 40. maçta anca altın olabiliyorum. Oynayış tarzım veya seçtiğim şampiyonlar değişmiyor. Aslında bunun sebebi meta da olabilir biraz. Çünkü bu sezon ortada geçen oyun sayısı oldukça azaldı. Kazanıp kaybetmek fark etmeksizin oyunlar hep stomp olup direkt bitiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
son zamanlarda oldukça dengesiz olduğunu düşünüyorum. sürekli düşük elo oyuncular benim takımıma geliyor ve kaybetmeme sebep oluyor .

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben eşleştirme sisteminin tamamen KDA odaklı olduğuna inanıyorum.Buna bağlı olarak KDA ne kadar iyiyse o kadar iyi insanlar ile eşleştirilip hızlıca lig yükselebiliyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Riot game' in eşleştirmesini beğenmiyorum. Algoritma ile atama yapıyor ama adam yeni hesap açmış smurf olarak. immo bilmem kaç gold da bana denk gelıyor. Ticket attım bununla alakalı. Kibarca bunun için yapacağımız bişey yok dediler :D

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
karşı tarafa hep yüksek bana ise hep düşük ranklar geliyor .d

Üye
3 HİZMET YILI
kanka eşleştirmeler cok garip ya bence bronz birisi elmas birisitle bi normal maca denk gelmemeli yani ben cok sinir oluyorum bu sisteme
Beyler sizce de özellikle bu sezon eşleştirme sisteminde ciddi problem yok mu? Ben TR sunucusunda oynuyorum ve platin 2-3 civarı stuck kaldığım için fresh hesap kasmayı seviyorum genelde. Genel bilinen bir cümle var, yeterince iyiysen lig tırmanabilirsin diye. Kimi hesabımda 70 maçta platin görürken kimisinde 40. maçta anca altın olabiliyorum. Oynayış tarzım veya seçtiğim şampiyonlar değişmiyor. Aslında bunun sebebi meta da olabilir biraz. Çünkü bu sezon ortada geçen oyun sayısı oldukça azaldı. Kazanıp kaybetmek fark etmeksizin oyunlar hep stomp olup direkt bitiyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
nefret edilesi bir yapı var... düşük liglerdeyken tam seriye geçiyorsun, yükseleceksin, bok gibi bir takım veriyor, tüm takım feedliyor, karşıya da hayvan gibi ekip getiriyor... içinden geçiyorlar... özellikle düşük liglerde elo'larda böyle oluyor....

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rezalet eşleştirme sistemi var bu sene düzelir dedim ama olmadı koridora göre eşleştirme sistemi gelmeli acilen

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu durum mmo oyunları gibi KDA ya dönüştürmeye çalışıyorlar, ne kadar çok KDA yüksekse o senin gibi KDA sı yüksek oyuncularla eşleştiriyor. Bulunduğun ligin eşleştirmedeki payı % 30'lara düştü. Misal sürekli aram oynarım sc kullanmadan önce aldığım kil sayısı max 10 olurdu, sc kullanınca 25 -30 kill almaya başladım bir süre sonra karşıma yüksek elodaki admalar gelmeye başladı, sc olsa bile artık oyun kazanma durumum zorlaştı max 15 kill alır oldum çünkü karşıdakiler 5 kişiden 2 si yüksek elo atmaya başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aşırı saçma ve kötü çok dengesiz eşleştirme mevcut mesela rankım gold diyelim karşıma geliyor plat1 bilader presi plat 2 içimden geçiyorlar sonra tkaımım bana söviyor niye öliyon niye öyle oluo çok saçma baba ya

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
plat iken master atıyordu unranked iken smurf geliyordu çok değişik bir sisetem oyun zorla senin lig çıkmanı engelliyor bir yersen sonra baydırıyor

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
oyuncu eksiklğinden mi bilmiyorum ama bazen düşük elo da yüksek ranklı kişiler gelebiliyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
riotun düzen getirmesi gereken ilk şey, üç hatta iki oyun kazandığım anda direk bi afk yada kolsuz geliyor tkımıma hesap fark etmeksizin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...