LoL'ün en büyük sıkıntıları toxiclik hangi elo olsun fark etmez her maç oyun başlamadan daha seçim ekranında toxiclik başlıyor. Yok neden bu heroyu seçtin yok neden tutuştur aldın diye adam kendi kendini strese sokup yeniliyor. Bunun başlıca sebepleri olarak jenerasyon değişimidir. Bundan 3 yıl 4 yıl önce oynayan olgun kişiler artık oyunu bıraktı ve bunun yerine yeni jenerasyon çocuklar geçti yaşları 12, 13, 14 refleksleri tam gelişmemiş oldukları için tflerde tepki veremiyolar. Kastırsan bile taşıyamıyor.
2. olarak yüksek eloda wt olayı çok fazla bunun sebebide kadın yayıncı/e-girl diye tarif ettiğimiz kişiler yayın dışına bu şekilde kasıp hava atıyorlar. Sıfır oyun bilgisi, Refleksleriyle Grand Master, Challenger seviyesine kadar çıkıyorlar. Yanındaki kişiler olmasa max Gold olucak kişiler yanlarındaki abaza köpek erkekler yüzünden bu kadar yüksek eloda oynuyorlar. 2 nude atıp 10 20 maç kazandırıyor kendini kadın.
3. Olarak Hile olarak LoL eskiden beri hile barındıran bir oyun bilen bilir azir istediği yere kule açabiliyordu. Mahvolmuş Kralın Kılıcı manuel kullanılıyordu ve sürekli basıyordu hileciler ama şimdi en az 2 oyunda 3 oyunda bir sc geliyor.
4. olarak Ritonun yaptığı en saçma olayından biride fresh hesapları direk plattan gold 1 den başlatması bu yüzden smurfler, feederler ve trolller hep bu elolara denk geliyor. Demirden başlatması gerekirken direk 4 rank atlatıp Plattan başlatması bu ligin hell olmasını sağlıyor.
5. olarak Elo Hell denen saçma salak olaydan cıkmak icin win streak yakalamak lazım buda özellikle TR serverinde zor olduğu için bu kavramın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum 26 lp veriyor 25 lp geri alıyor veya 25 verip 31 geri alıyor.
6. Olarak Rito'nun biteceğini düşünmüyorum Riot asla bitmez arkasında Tencent var. Yapacağı tek şey Kore'deki gibi kimlikle oyun alması olucak başka çare olduğunu düşünmüyorum. Report konusuna yönelmesi gerekmekte. Her el en az 2 kişiyi küfürden ondan bundan reportluyorum.
7. Olarak bu jenerasyonun artık hiçbir değere saygı göstermediği için bu kadar toxicleştiğini düşünüyorum adam şehitlere atatürke kadar sövüyor bu kitleden birşey beklenmez zaten zamanında biz birinin annesine bile küfür etmezdik geç allahı kitabı. Annesine küfür etmek için kanlı bıçaklı olmak gerekirdi. Şimdi ise meze olmuş durumda sokakta bile birbirlerinin anasına sövüyorlar.
8. Olarak LoL'ün şampiyonlarındaki denge konusunda bi ton hata yapması. 0 10 Briar gelip canını fulleyip beni tekleyebiliyorsa bunda bi sıkıntı vardır genel olarak denge diye birşey kalmadı oyunda.