lolün son 5 yıldaki gelişimi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
sizce iyi yönde bir gelişim mi oluyor yoksa oyun daha mı dibe batıyor, bence oyunun kalitesi iyice düştü son 5 yılda.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bencede Dustu Ya Hata Birazcik kotu Oldu Ama bakalim Bu Yeni Sezon Noolacak

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Oynanış ve yenilikler bakımından geliştiğini söyleyebilirim ama kitle bakımından çok kötü bir oyun haline geldi. Herkesin mental patlak. Küfür etmeden bir saniye bile geçiremiyoruz oyunda. Zaten eskisi kadar sarmıyor bıraktım şükür.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oynanış ve yenilikler bakımından geliştiğini söyleyebilirim ama kitle bakımından çok kötü bir oyun haline geldi. Herkesin mental patlak. Küfür etmeden bir saniye bile geçiremiyoruz oyunda. Zaten eskisi kadar sarmıyor bıraktım şükür.
Harbi Sadece Insallah Artik Kufur Biliyorlar Baska Birsey Olmuyor Anca Kufur Sıkıldım Ya Kufur Duymaktan Tamam eskidende Vardi Ama Bu kadar Fazla Deyildi artik Bol Bol Veletle Dolu Oyun
Post automatically merged:

biraz kötüleşti artık eskisi gibi zevk alamıyorum
Haklisi Be Reyiz Eskiden Daha Zevk Veriyordu : ( Simdi Ise Herkes Kanser Kanser Oynuyor

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
lol tr de bitti sadece.
hocam ben euw serverindede oynuyorum yine aynı keyfi alamıyorum eskisi gibi değil hiçbir şey trnin durumu daha kötü tabii ki ama diğer serverlerde aynı değil

çok iyi bir noktaya değinmişsin. oyunun artık tek zorluğu mental olarak kaldı. yoksa oyunu baya kolaylaştırdılar son 3 yılda özellikle...

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sizce iyi yönde bir gelişim mi oluyor yoksa oyun daha mı dibe batıyor, bence oyunun kalitesi iyice düştü son 5 yılda.
knk aşırı değişik metalar geliyo herkes ya tek atıyo ya da ölmüyo yetenekten ziyade erken oyunu iyi geçiren şanslı insanlar kazanıyo oyun pek iyi değil açıkçası.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knk aşırı değişik metalar geliyo herkes ya tek atıyo ya da ölmüyo yetenekten ziyade erken oyunu iyi geçiren şanslı insanlar kazanıyo oyun pek iyi değil açıkçası.
çok haklısın. çoğu oynadığım oyun ilk 15dkda bitmis oluyor herkes mental olduğu için

biraz kötüleşti artık eskisi gibi zevk alamıyorum
katılıyorum bi de eskisi gibi zevk almamamızın nedeni bi de artık herkes oyunu en kötü silver seviyesinde biliyor gerek youtube gerek başka sosyal medya platformlarında olsun herkes izleyip öğreniyor sonunda çok rekabetçi tilt bir oyun oluyor eskiden insanlar bu kadar rank kasma derdinde değildi

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ılk sezon oynadıgım oyun kadar zevklı degıl su an ılk sezon cok ıyıydı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok gelişti ama bence bu kadar gelişitiği için zevk vermemeye başladı ayrıca oyunda artık mental sağlığını koruyamıyorsun ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...