- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
Long Gone Days Sistem Gereksinimleri Long Gone Days Long Gone Days haberleri Long Gone Days inceleme Long Gone Days hakkında The Core Rusya korkunç savaş mekanikler modern windows OSX linux yeraltı devletinin

Oyuncular, The Core olarak adlandırılan gizli bir yeraltı devletinin askerini canlandırmaktadır. Oyuncular ilk öncede Rusya’da gerçekleştirilen gizli bir operasyona katılırlar, ancak daha sonraları bu operasyon hakkında bazı önemli sırları açığa çıkarırlar. Askerlerinden biri olduğu bu gizli yeraltı devleti aslında korkunç savaş planları yapmaktadır.
Oyuncular bu noktadan sonra yaklaşan savaşı önlemek ve ülkesinin bu korkunç planlarını bozmak için mücadele verir. Oyunda günümüz oyunlarında görülen moral sistemi gibi mekanikler yer almaktadır. Eğer karakterinizin morali sıfıra inerse savaşmayı bırakır ve kaybeder.
Long Gone Days, modern oyun mekaniklerine sahip 2D tabanlı geliştirilen rol yapma türünde video oyunudur. Windows, OSX ve Linux işletim sistemleri için piyasaya sürülecek olan oyun, 18 Şubat 2018 tarihinde çıkış yapacaktır. Aşağıda Long Gone Days Sistem Gereksinimleri bilgilerini inceleyebilirsiniz.

Long Gone Days Sistem Gereksinimleri Minimum
İntel İşlemci - Core 2 Duo E4600 2.4GHz
Amd İşlemci - Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
NVİDİA Ekran Kartı - GeForce GT 720
AMD Ekran Kartı - Radeon HD 3800 series
RAM- 4 GB
İşletim Sistemi - Windows 7 64
DirectX - DirectX 9
Saklama Alanı- 10 GB
Long Gone Days Sistem Gereksinimleri Önerilen
İntel İşlemci - Core i3-2115C 2.0GHz
Amd İşlemci -Athlon II X3 455
NVİDİA Ekran Kartı - GeForce GT 720 v2
AMD Ekran Kartı - Radeon R5 7400K
RAM - 4 GB
DirectX - DirectX 9
Saklama Alanı - 10 GB
Oyuncular, The Core olarak adlandırılan gizli bir yeraltı devletinin askerini canlandırmaktadır. Oyuncular ilk öncede Rusya’da gerçekleştirilen gizli bir operasyona katılırlar, ancak daha sonraları bu operasyon hakkında bazı önemli sırları açığa çıkarırlar. Askerlerinden biri olduğu bu gizli yeraltı devleti aslında korkunç savaş planları yapmaktadır.
Oyuncular bu noktadan sonra yaklaşan savaşı önlemek ve ülkesinin bu korkunç planlarını bozmak için mücadele verir. Oyunda günümüz oyunlarında görülen moral sistemi gibi mekanikler yer almaktadır. Eğer karakterinizin morali sıfıra inerse savaşmayı bırakır ve kaybeder.
Long Gone Days, modern oyun mekaniklerine sahip 2D tabanlı geliştirilen rol yapma türünde video oyunudur. Windows, OSX ve Linux işletim sistemleri için piyasaya sürülecek olan oyun, 18 Şubat 2018 tarihinde çıkış yapacaktır. Aşağıda Long Gone Days Sistem Gereksinimleri bilgilerini inceleyebilirsiniz.
Long Gone Days Sistem Gereksinimleri Minimum
İntel İşlemci - Core 2 Duo E4600 2.4GHz
Amd İşlemci - Athlon 64 X2 Dual Core 5000+
NVİDİA Ekran Kartı - GeForce GT 720
AMD Ekran Kartı - Radeon HD 3800 series
RAM- 4 GB
DirectX - DirectX 9
Saklama Alanı- 10 GB
Long Gone Days Sistem Gereksinimleri Önerilen
İntel İşlemci - Core i3-2115C 2.0GHz
Amd İşlemci -Athlon II X3 455