Abi kafayı yicem yemin ederim en sonunda monitöre yumruk atıcam. 7 oyun üst üste kaybetmek ne ya scriptle oyun taşınmıyor kafayı yicem. 2 9 3 jungle lar 2 13 1 yasuo lar görmekten deliricem
Dostum bazen mental bile oyun kaybettiriyor sen gün boyunca 2 lose aldıktan sonra oyunu bırak kafa dağıt ne biliyim aram veya normal oyun gir urf kalkıcak bak orda eğlenmene bak ne zaman keyfin yerine geldiğinde girersen scye gerek kalmadığını anlayacaksın iyi günler
Dostum bazen mental bile oyun kaybettiriyor sen gün boyunca 2 lose aldıktan sonra oyunu bırak kafa dağıt ne biliyim aram veya normal oyun gir urf kalkıcak bak orda eğlenmene bak ne zaman keyfin yerine geldiğinde girersen scye gerek kalmadığını anlayacaksın iyi günler
Bundan 4 yıl önce tam 21 maç üst üste kaybedip riota sağlam bi ticket atmıştım onlarca satır küfrettim böyle eşleştirme sistemi olmaz dedim sağolsunlar banlamadılar bile.. demem o ki kendine düzgün bir pre bul tek başına ancak şans oyunu oluyor yanına gelen 4 kişinin durumuna göre hareket etmektense 2 tane oyun bilen adamla oynamak daha iyidir.
Aman diyim monitörler çok pahalı ben yaptım çok pişmanım
Dereceli kasmıyorum ben bir oyun için boşuna monitörü klavye mouse kırmaya gerek yok değmez
Altın ol bırak
Bak taktiği hemen söylüyorum xerathı alıyosun tamammı mide 6 olduğunda haritada ezilen laneye yardım ediyosun ultinle jung pren varsa oda tank bişi alıp seni koruyor alıyosun winini
kardeşim oyun kazanmak istiyorsan çekiyorsun soloya vayneyi alıyosun bariyeri evade fullüyosun space e basa basa oyna istese karşıda 10 0 yasuo olsun 4 itemden sonra o adamı mermi manyagı yaparsın ama çok belli olur orası farklı
Bak taktiği hemen söylüyorum xerathı alıyosun tamammı mide 6 olduğunda haritada ezilen laneye yardım ediyosun ultinle jung pren varsa oda tank bişi alıp seni koruyor alıyosun winini