Teşekkürler hocamÜrün hikaye bazlı oyunlarda gerçekten etkili kendim bizzat test ettim.
Donanım arşivinin de videosuna bakıp detayları iyice öğrenebilirsin.
online fps oyunlarında değişiklik göstermiyormuÜrün hikaye bazlı oyunlarda gerçekten etkili kendim bizzat test ettim.
ben kolpa sanıyordum bazıları fake falan diyordu gerçekten rtx ve amdnin özelliklerini kullanıyor mu ya?Ürün hikaye bazlı oyunlarda gerçekten etkili kendim bizzat test ettim.
AMD'nin FSR'ını kullanarak yapıyor ve evet gerçekten işe yarıyor.ben kolpa sanıyordum bazıları fake falan diyordu gerçekten rtx ve amdnin özelliklerini kullanıyor mu ya?
peki parasına değer mi? alınır mı sence.AMD'nin FSR'ını kullanarak yapıyor ve evet gerçekten işe yarıyor.
Açıkçası çok pahalı değil, elbette alınabilir.peki parasına değer mi? alınır mı sence.
peki online oyunlarda etkisi nasıl her oyunda çok işe yarıyor mu?Açıkçası çok pahalı değil, elbette alınabilir.
Online oyunlarda işe yarasada gecikme yarattığı için çok mantıklı bir tercih olmayacaktır. Donanım arşivi bu konuya değiniyordu videoda izlerseniz detaylı bilgi alırsınız.peki online oyunlarda etkisi nasıl her oyunda çok işe yarıyor mu?