sen cidden attack speedi maxda mı kullanıyorsun kanka? berserk oynuyorum 0 swiftness çar ona rağmen 2 attack speed fazla beliyor bana bence çok da yükseklerde kullanma çok rahat anlaşılır o ve ban yersin.
kral valla sonda kullanıyorum mov filan hani tek başıma giriyorum dungeon filan attack nearby hani oyuncu algılayınca kapıyor 2 gündür sıkıntı yaratmadı bilmiyorum hiç
kral valla sonda kullanıyorum mov filan hani tek başıma giriyorum dungeon filan attack nearby hani oyuncu algılayınca kapıyor 2 gündür sıkıntı yaratmadı bilmiyorum hiç
kankam be ne zaman tahminen güncellerler kurucunun haberi olurmuki mentionlara bakıyormudur o vede tavsiye için saolasın hani bi ara düşündüm questten queste fullesemmi move speedi diye kise yokken kıssam filanda yapmadım
kankam be ne zaman tahminen güncellerler kurucunun haberi olurmuki mentionlara bakıyormudur o vede tavsiye için saolasın hani bi ara düşündüm questten queste fullesemmi move speedi diye kise yokken kıssam filanda yapmadım
şu ana kadar gelen her patchde max 1-2 gün içerisinde güncelledi nader ama bu gelen güncelleme biraz büyük çaplı çünkü diğerlerinde sadece attack speed devre dışı kalıyordu onun adresini güncelleyip yayınlıyordu bu sefer hepsi birden gitti belli ki daha çok uğraş isteyen bir şeyler var belki uzun sürebilir..
Büyük güncelleme sebebiyle biraz bekleriz güncellemeyi ban konusunda da 1 aydır ban yemedim. Attack speed 2 üstüne çıkartmadım ve pvp tarzı yerlerde kullanmadım.