Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güncelleme ne zaman gelir acaba? Şimdiden eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sen cidden attack speedi maxda mı kullanıyorsun kanka? berserk oynuyorum 0 swiftness çar ona rağmen 2 attack speed fazla beliyor bana bence çok da yükseklerde kullanma çok rahat anlaşılır o ve ban yersin.
kral valla sonda kullanıyorum mov filan hani tek başıma giriyorum dungeon filan attack nearby hani oyuncu algılayınca kapıyor 2 gündür sıkıntı yaratmadı bilmiyorum hiç

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kral valla sonda kullanıyorum mov filan hani tek başıma giriyorum dungeon filan attack nearby hani oyuncu algılayınca kapıyor 2 gündür sıkıntı yaratmadı bilmiyorum hiç
etraftaki oyunculardan değil de direkt oyunun koruma sistemi bu durumları algılayabilir diye söyledim hangi classı oynuyorsun?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kadın silahşör varya o
gunslinger yani anladım sen yine de o hızlarla pvp falan girme aman kankam bi reportta çakarlar banı hiç affı yok bunların :D

ben bile berserkerla çok düşük hızlarda pvp girdim rakibin üçü de anladı reportlayacağız falan dediler de bir şey olmadı hala oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
gunslinger yani anladım sen yine de o hızlarla pvp falan girme aman kankam bi reportta çakarlar banı hiç affı yok bunların :D

ben bile berserkerla çok düşük hızlarda pvp girdim rakibin üçü de anladı reportlayacağız falan dediler de bir şey olmadı hala oynuyorum
kankam be ne zaman tahminen güncellerler kurucunun haberi olurmuki mentionlara bakıyormudur o vede tavsiye için saolasın hani bi ara düşündüm questten queste fullesemmi move speedi diye kise yokken kıssam filanda yapmadım

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kankam be ne zaman tahminen güncellerler kurucunun haberi olurmuki mentionlara bakıyormudur o vede tavsiye için saolasın hani bi ara düşündüm questten queste fullesemmi move speedi diye kise yokken kıssam filanda yapmadım
şu ana kadar gelen her patchde max 1-2 gün içerisinde güncelledi nader ama bu gelen güncelleme biraz büyük çaplı çünkü diğerlerinde sadece attack speed devre dışı kalıyordu onun adresini güncelleyip yayınlıyordu bu sefer hepsi birden gitti belli ki daha çok uğraş isteyen bir şeyler var belki uzun sürebilir..

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet şuan çalışmıyor ne move speed ne de attack speed. Hatta hiçbir şey çalışmıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Büyük güncelleme sebebiyle biraz bekleriz güncellemeyi ban konusunda da 1 aydır ban yemedim. Attack speed 2 üstüne çıkartmadım ve pvp tarzı yerlerde kullanmadım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hileyi yüklerken şöyle bir hata alıyorum
You cannot use this cheat without being in one of the groups below.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
usta ben 5yıldır bu sitede hile kulanıyorum daha bana böyle bir uyarı gelmedi
Post automatically merged:

bide onaylı üye olmak için herhangi birşey mi yapmak gerekiyor
50 yoruma ulaşman gerekiyor daha önce bununla karşılaşmamış olman daha önce hiç üye üstü isteyen hileleri çalıştırmadığın anlamına geliyor.

Take The Stress Out Of GAME
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
take a breake and chill with a craft beer, cheers :thinkie:

Banlı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
because cheat shows does not detect if not working ok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...