kral valla sonda kullanıyorum mov filan hani tek başıma giriyorum dungeon filan attack nearby hani oyuncu algılayınca kapıyor 2 gündür sıkıntı yaratmadı bilmiyorum hiçsen cidden attack speedi maxda mı kullanıyorsun kanka? berserk oynuyorum 0 swiftness çar ona rağmen 2 attack speed fazla beliyor bana bence çok da yükseklerde kullanma çok rahat anlaşılır o ve ban yersin.
etraftaki oyunculardan değil de direkt oyunun koruma sistemi bu durumları algılayabilir diye söyledim hangi classı oynuyorsun?kral valla sonda kullanıyorum mov filan hani tek başıma giriyorum dungeon filan attack nearby hani oyuncu algılayınca kapıyor 2 gündür sıkıntı yaratmadı bilmiyorum hiç
kadın silahşör varya oetraftaki oyunculardan değil de direkt oyunun koruma sistemi bu durumları algılayabilir diye söyledim hangi classı oynuyorsun?
gunslinger yani anladım sen yine de o hızlarla pvp falan girme aman kankam bi reportta çakarlar banı hiç affı yok bunlarınkadın silahşör varya o
kankam be ne zaman tahminen güncellerler kurucunun haberi olurmuki mentionlara bakıyormudur o vede tavsiye için saolasın hani bi ara düşündüm questten queste fullesemmi move speedi diye kise yokken kıssam filanda yapmadımgunslinger yani anladım sen yine de o hızlarla pvp falan girme aman kankam bi reportta çakarlar banı hiç affı yok bunların
ben bile berserkerla çok düşük hızlarda pvp girdim rakibin üçü de anladı reportlayacağız falan dediler de bir şey olmadı hala oynuyorum
şu ana kadar gelen her patchde max 1-2 gün içerisinde güncelledi nader ama bu gelen güncelleme biraz büyük çaplı çünkü diğerlerinde sadece attack speed devre dışı kalıyordu onun adresini güncelleyip yayınlıyordu bu sefer hepsi birden gitti belli ki daha çok uğraş isteyen bir şeyler var belki uzun sürebilir..kankam be ne zaman tahminen güncellerler kurucunun haberi olurmuki mentionlara bakıyormudur o vede tavsiye için saolasın hani bi ara düşündüm questten queste fullesemmi move speedi diye kise yokken kıssam filanda yapmadım
Hileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerekhileyi yüklerken şöyle bir hata alıyorum
You cannot use this cheat without being in one of the groups below.
usta ben 5yıldır bu sitede hile kulanıyorum daha bana böyle bir uyarı gelmediHileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerek
bide onaylı üye olmak için herhangi birşey mi yapmak gerekiyorHileyi kullanabilmen için onaylı üye olman gerek
50 yoruma ulaşman gerekiyor daha önce bununla karşılaşmamış olman daha önce hiç üye üstü isteyen hileleri çalıştırmadığın anlamına geliyor.usta ben 5yıldır bu sitede hile kulanıyorum daha bana böyle bir uyarı gelmedi
Post automatically merged:
bide onaylı üye olmak için herhangi birşey mi yapmak gerekiyor
anladım bilgi için teşekkür ederim50 yoruma ulaşman gerekiyor daha önce bununla karşılaşmamış olman daha önce hiç üye üstü isteyen hileleri çalıştırmadığın anlamına geliyor.