Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
aynı hileyi satıyolar dolar karşılığı ben 5 gün beklememek için satın aldım bilip bilmeden yorum yapma
asdlkjsakldasjdklşas dalga mı geçiyorsun birader çıktığından beri kullanıyorum 1390 ilvl berserkerım her türlü raidde de hem attack hem move speed açık ban yemedim sen dt diyorsun bizzat örneğiyim burada

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
asdlkjsakldasjdklşas dalga mı geçiyorsun birader çıktığından beri kullanıyorum 1390 ilvl berserkerım her türlü raidde de hem attack hem move speed açık ban yemedim sen dt diyorsun bizzat örneğiyim burada
bukadar şaşırcak nevar bunda sen şakamısın ? kullandık ban yedik işte neyin kafasını yaşıyon sen

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
interesting thanks for the tip
Hile detected değil loglar kontrol edilirse veya reportlanırsanız ban yersiniz diye biliyorum. 26 marttan beri kullanıyorum sorun yok. Sadece dungeon, özel bölgelerde kullanıyorum ayrıca. hız en yüksek 513 attack speed 2200 de kullanıyorum. Herkesin içinde +450 üstü kullanırsanız reportlanma ve permanent ban yeme ihtimaliniz %90 maalesef. Herkesin içinde kullanacaksanız hızı en fazla 400 de kullanacaksınız. 590 civarında kullanacaksanız da her yerde tıklayarak ilerlemeyeceksiniz FOV 70-80 yapıp çevrenizi kontrol edeceksiniz görebilme ihtimali olan herkesin yanında kullanmayacaksınız. Ama hile ile ilgili sorun var ona katılıyorum bazen mavi ekran veriyor arkadaşa ve bana bazen de oyundan atıyor.
Post automatically merged:

but you put speed too fast?? play pvp with speed?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Server hatasını çözebilen var mı? Sadece bende mi oluyor bu yoksa

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
it's undedected just play safe don't max settings near by other players

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
good would be if you could change animation for every key that you press

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile sende FPS düşüklüğü yapıyor mu?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
oyunu oynarken keşke olsa dediğim bir hile :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ban only by report in game?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...