Onaylı Üye
ban often with this cheat guys?
Oopsban often with this cheat guys?
no, using it since months im currently in 1390ilvl still no ban.ban often with this cheat guys?
aynı hileyi satıyolar dolar karşılığı ben 5 gün beklememek için satın aldım bilip bilmeden yorum yapmasallıyor işte kanka aklına yapacak yorum gelmedi bari ban yedim yazayım diyor ben de kullanıyorum report yemediğiniz sürece banlanmazsınız.
asdlkjsakldasjdklşas dalga mı geçiyorsun birader çıktığından beri kullanıyorum 1390 ilvl berserkerım her türlü raidde de hem attack hem move speed açık ban yemedim sen dt diyorsun bizzat örneğiyim buradaaynı hileyi satıyolar dolar karşılığı ben 5 gün beklememek için satın aldım bilip bilmeden yorum yapma
bukadar şaşırcak nevar bunda sen şakamısın ? kullandık ban yedik işte neyin kafasını yaşıyon senasdlkjsakldasjdklşas dalga mı geçiyorsun birader çıktığından beri kullanıyorum 1390 ilvl berserkerım her türlü raidde de hem attack hem move speed açık ban yemedim sen dt diyorsun bizzat örneğiyim burada
Hile detected değil loglar kontrol edilirse veya reportlanırsanız ban yersiniz diye biliyorum. 26 marttan beri kullanıyorum sorun yok. Sadece dungeon, özel bölgelerde kullanıyorum ayrıca. hız en yüksek 513 attack speed 2200 de kullanıyorum. Herkesin içinde +450 üstü kullanırsanız reportlanma ve permanent ban yeme ihtimaliniz %90 maalesef. Herkesin içinde kullanacaksanız hızı en fazla 400 de kullanacaksınız. 590 civarında kullanacaksanız da her yerde tıklayarak ilerlemeyeceksiniz FOV 70-80 yapıp çevrenizi kontrol edeceksiniz görebilme ihtimali olan herkesin yanında kullanmayacaksınız. Ama hile ile ilgili sorun var ona katılıyorum bazen mavi ekran veriyor arkadaşa ve bana bazen de oyundan atıyor.
but you put speed too fast?? play pvp with speed?
Bende de aynı durum. Speed açınca server hatası alıyorum.Server hatasını çözebilen var mı? Sadece bende mi oluyor bu yoksa
Hile sende FPS düşüklüğü yapıyor mu?asdlkjsakldasjdklşas dalga mı geçiyorsun birader çıktığından beri kullanıyorum 1390 ilvl berserkerım her türlü raidde de hem attack hem move speed açık ban yemedim sen dt diyorsun bizzat örneğiyim burada
yok dostum zaten oyun içinde herhangi bir şey çizmiyor etmiyor nasıl bi fps düşüklüğü yapsın ki?Hile sende FPS düşüklüğü yapıyor mu?
İşte o yüzden soruyorum genel bir şey mi diye merak ettim. Cpu şişiyor galiba çok pis ses patlaması v.s yapıyor anlam veremedimyok dostum zaten oyun içinde herhangi bir şey çizmiyor etmiyor nasıl bi fps düşüklüğü yapsın ki?
movespeed açınca oyundan atıyor mu? yoksa sadece bende mi oluyor? connect server hatası veriyorİşte o yüzden soruyorum genel bir şey mi diye merak ettim. Cpu şişiyor galiba çok pis ses patlaması v.s yapıyor anlam veremedim