LP Reborn için adc ayarı nasıl yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler şöyle adc için güzel config var mı? Eliniz de bir de banlanmayı minimuma düşürmek için ne yapmak gerekir? (Eninde sonunda banlanacak sadece geç banlanması için.)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
o çalışmıyor bir çok kişi söyledi.
Dostum bende çalıştı ben direk lpreborn kısmını %appdata% kısmından silerek challenger script içinde olan dosyayı appdataya atarak oynuyorum bende gayet çalışıyo üstüne evade kısmı kapalı ban riski bu yüzden düşük

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum bende çalıştı ben direk lpreborn kısmını %appdata% kısmından silerek challenger script içinde olan dosyayı appdataya atarak oynuyorum bende gayet çalışıyo üstüne evade kısmı kapalı ban riski bu yüzden düşük
Bende şimdi deniycem kankam
%appdata%
ws2 bölümü dimi kankam

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Caitlyn ile oynuyorum default ayarlarda sadece ufak tefek bir kaç şeyi değiştirdim gayet memnunum trapleri de efsane kullanıyor yakalanmayan yok :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum bende aynısını yaptım, fakat çalışmıyor ekran görüntüsü atıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
dostum bende aynısını yaptım, fakat çalışmıyor ekran görüntüsü atıyorum.
Anladım ama dediğim gibi bende çalıştı bazılarında çalışmadığını yazmışlar forumda felan ama bendeki çalışıyor üstüne gayet hızlı kombolar yapıyor ve çoğu sorun configde kayboluyor

Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
burada moderatör tarafından söylendi. moderatör söylüyorsa doğrudur mantığı ile ilerliyorum bunun gibi soru sormuştum şayet kimse cevaplamadı. cevaplandı fakat çözüme ulaşılmadı. moderatör ise kendi kafasına göre konuyu kapattı. tamamiyle yanlış ben cözüm beklerken çalışmıyor diyip diğer insanlarında çalıştığını söylemesi beni kuşkulandırdı.

Ekli dosyalar

• resim_2022-04-01_012926.png
    resim_2022-04-01_012926.png
    89.6 KB · Görüntüleme: 31
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
burada moderatör tarafından söylendi. moderatör söylüyorsa doğrudur mantığı ile ilerliyorum bunun gibi soru sormuştum şayet kimse cevaplamadı. cevaplandı fakat çözüme ulaşılmadı. moderatör ise kendi kafasına göre konuyu kapattı. tamamiyle yanlış ben cözüm beklerken çalışmıyor diyip diğer insanlarında çalıştığını söylemesi beni kuşkulandırdı.
Sizde bir sıkıntı olması çok muhtemel benim gibi yapıp çalıştıran çok arkadaşım mevcut script lprebornda baya çalışıyo ama dediğim gibi sizde sıkıntı olması çok mümkün gözüküyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Teşekkürler bilgiler için bende bir deneyeceğim şimdi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bişey demiyorum ama cevap verenlere teşekkür etmek için atma gereksimi duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...