Onaylı Üye
o çalışmıyor bir çok kişi söyledi.Dostum adc için en iyi ve banlanmayı en aza indirmek için https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/ bunu önere bilirim bence güzel scirpt ben oynuyorum daha ban yemedim
Dostum bende çalıştı ben direk lpreborn kısmını %appdata% kısmından silerek challenger script içinde olan dosyayı appdataya atarak oynuyorum bende gayet çalışıyo üstüne evade kısmı kapalı ban riski bu yüzden düşüko çalışmıyor bir çok kişi söyledi.
Bende şimdi deniycem kankamDostum bende çalıştı ben direk lpreborn kısmını %appdata% kısmından silerek challenger script içinde olan dosyayı appdataya atarak oynuyorum bende gayet çalışıyo üstüne evade kısmı kapalı ban riski bu yüzden düşük
dostum LPRB kısmını silip indirdiğin dosyanın içindeki LPRB yi atıcaksın appdatayaBende şimdi deniycem kankam
%appdata%
ws2 bölümü dimi kankam
dostum bende aynısını yaptım, fakat çalışmıyor ekran görüntüsü atıyorum.Dostum bende çalıştı ben direk lpreborn kısmını %appdata% kısmından silerek challenger script içinde olan dosyayı appdataya atarak oynuyorum bende gayet çalışıyo üstüne evade kısmı kapalı ban riski bu yüzden düşük
Anladım ama dediğim gibi bende çalıştı bazılarında çalışmadığını yazmışlar forumda felan ama bendeki çalışıyor üstüne gayet hızlı kombolar yapıyor ve çoğu sorun configde kayboluyordostum bende aynısını yaptım, fakat çalışmıyor ekran görüntüsü atıyorum.
burada moderatör tarafından söylendi. moderatör söylüyorsa doğrudur mantığı ile ilerliyorum bunun gibi soru sormuştum şayet kimse cevaplamadı. cevaplandı fakat çözüme ulaşılmadı. moderatör ise kendi kafasına göre konuyu kapattı. tamamiyle yanlış ben cözüm beklerken çalışmıyor diyip diğer insanlarında çalıştığını söylemesi beni kuşkulandırdı.Dostum bende çalıştı ben direk lpreborn kısmını %appdata% kısmından silerek challenger script içinde olan dosyayı appdataya atarak oynuyorum bende gayet çalışıyo üstüne evade kısmı kapalı ban riski bu yüzden düşük
Sizde bir sıkıntı olması çok muhtemel benim gibi yapıp çalıştıran çok arkadaşım mevcut script lprebornda baya çalışıyo ama dediğim gibi sizde sıkıntı olması çok mümkün gözüküyoburada moderatör tarafından söylendi. moderatör söylüyorsa doğrudur mantığı ile ilerliyorum bunun gibi soru sormuştum şayet kimse cevaplamadı. cevaplandı fakat çözüme ulaşılmadı. moderatör ise kendi kafasına göre konuyu kapattı. tamamiyle yanlış ben cözüm beklerken çalışmıyor diyip diğer insanlarında çalıştığını söylemesi beni kuşkulandırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?