Süper Üye
Hangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor?
Moderatörün son düzenlenenleri:
okunmadığı içinlpreborn saçma ultiler atabiliyo ama ultiyi kapatırsan genel olarak iyi ve arayuzu daha basit z tuşu kaçmaya yarıyo zaten söylemiştim dcden
knk pc modelini istedin onuda attım bak istersenokunmadığı içincok kucuk kanka birde ulti ayarı var mı örnek 3 kişiyken attsın gibi ve z tuşuna basılı tutuğunda mı kacıyor
var if enemies x gibi bişeyler yazıyo ulti kısmında onu 3e al evet z basılı tutunca kaçıyookunmadığı içincok kucuk kanka birde ulti ayarı var mı örnek 3 kişiyken attsın gibi ve z tuşuna basılı tutuğunda mı kacıyor
Lp daha güzel kullanıyorum sadece tavsiyem r combodan kapatıp oynamanhangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 75276
Ben 2'sini aynı anda açıp kullandımhangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 75276
kapatmadan oynadım r yi hiç kaçırmadı kanka asfasfLp daha güzel kullanıyorum sadece tavsiyem r combodan kapatıp oynamansonra iyi eğlenceler
![]()
4 de 4 atık penta kaçdıben windsharp ile irelia oynadım penta attı çar kendi kendine çok üst düzey ve hızlı oynuyor ama oyun sonu perma ban yedim![]()
si ayni andahangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor
ben 7/24 irelia oynuyorum sc ile o yuzden cok fazla kaçırıyor ultiyi ve ayarlan kaç kişi görünce atsına da pek bakmıyor ben 3 ayarlıyorum gidip 1 kişiye de atabiliyor o yuzden en iyisi ultini kendin atmanokunmadığı içincok kucuk kanka birde ulti ayarı var mı örnek 3 kişiyken attsın gibi ve z tuşuna basılı tutuğunda mı kacıyor