Süper Üye
okunmadığı içinlpreborn saçma ultiler atabiliyo ama ultiyi kapatırsan genel olarak iyi ve arayuzu daha basit z tuşu kaçmaya yarıyo zaten söylemiştim dcden
knk pc modelini istedin onuda attım bak istersenokunmadığı içincok kucuk kanka birde ulti ayarı var mı örnek 3 kişiyken attsın gibi ve z tuşuna basılı tutuğunda mı kacıyor
var if enemies x gibi bişeyler yazıyo ulti kısmında onu 3e al evet z basılı tutunca kaçıyookunmadığı içincok kucuk kanka birde ulti ayarı var mı örnek 3 kişiyken attsın gibi ve z tuşuna basılı tutuğunda mı kacıyor
Lp daha güzel kullanıyorum sadece tavsiyem r combodan kapatıp oynamanhangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 75276
Ben 2'sini aynı anda açıp kullandımhangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor
Ekli dosyayı görüntüle 75276
kapatmadan oynadım r yi hiç kaçırmadı kanka asfasfLp daha güzel kullanıyorum sadece tavsiyem r combodan kapatıp oynamansonra iyi eğlenceler
4 de 4 atık penta kaçdıben windsharp ile irelia oynadım penta attı çar kendi kendine çok üst düzey ve hızlı oynuyor ama oyun sonu perma ban yedim
si ayni andahangisi öneriyorsunuz denemiş olanlar yazsın pls birde z ve t tuşları ne işe yarıyor
ben 7/24 irelia oynuyorum sc ile o yuzden cok fazla kaçırıyor ultiyi ve ayarlan kaç kişi görünce atsına da pek bakmıyor ben 3 ayarlıyorum gidip 1 kişiye de atabiliyor o yuzden en iyisi ultini kendin atmanokunmadığı içincok kucuk kanka birde ulti ayarı var mı örnek 3 kişiyken attsın gibi ve z tuşuna basılı tutuğunda mı kacıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?