Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün VC Redisk yüklü olduğundan emin olun driver booster full bir şekilde indirip taratın eksik sürücü varsa güncelleyin oyunu çerçevesiz + dx 9 modunu açın
+ Olarak maç başladıktan sonra hileyi yükleyin ve 15-20 saniye kadar hareket etmeyin. Oyunun renklendirmek için renk ayarı kullanıyorsanız kapatıp oyunun kendi renginde oynayın.
Dostum full ekrandada oynaya bilirsin bir problem yaşamazsın istersen DirectX 9 istersen 10 ben hiç bir ayarımı değiştirmeden kullanıyorum full ekranda hiç bir problemde yaşamıyorum.
Bütün VC Redisk yüklü olduğundan emin olun driver booster full bir şekilde indirip taratın eksik sürücü varsa güncelleyin oyunu çerçevesiz + dx 9 modunu açın
+ Olarak maç başladıktan sonra hileyi yükleyin ve 15-20 saniye kadar hareket etmeyin. Oyunun renklendirmek için renk ayarı kullanıyorsanız kapatıp oyunun kendi renginde oynayın.