Diğer herolarda denediniz mi sadece teemoda mı oluyorÖncelikle selamlar. Teemo oynarken rakip herhangi bir skill kullanımında oyunum donuyor bir çözümü varmıdır?
challenger config kullanırken oluyordu şuan default kullanıyorum oynamadan önce bi sorayım dedimConfig kullanıyor musun yoksa defualt ayarda mı öyle ?
Default configden daha iyi her karakterde haberin olsunchallenger config kullanırken oluyordu şuan default kullanıyorum oynamadan önce bi sorayım dedim
Deneyeceğim.Default configden daha iyi her karakterde haberin olsun
chall configi yüklediğimde bende de oluyordu. ölünce baseden doğunca sabit 12 fps alıyordum. çalıştır kısmından appdataya girip cfg yi silmek işine yarayabilirchallenger config kullanırken oluyordu şuan default kullanıyorum oynamadan önce bi sorayım dedim
chal config kullanma bence orjinalı daha güzelchallenger config kullanırken oluyordu şuan default kullanıyorum oynamadan önce bi sorayım dedim
katılıyorum yani bu scripti kullanmadım ama normal üyeler için açık olan da öyleDefault configden daha iyi her karakterde haberin olsun
Evet default en iyisi her zamankatılıyorum yani bu scripti kullanmadım ama normal üyeler için açık olan da öyle