Lp reborn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yeni açıldı hiç kullanmadım ne işe yaradığı hakkında ve nasil çalıştıracağim hakkında bilgisi olan var mı tuş kombinasyonları falan ?

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sanırsam arayüz farklılıkları var

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yeni açıldı hiç kullanmadım ne işe yaradığı hakkında ve nasil çalıştıracağim hakkında bilgisi olan var mı tuş kombinasyonları falan ?
kardeşim henüz beta aşamasında zaten kullanmaya başlayacağımız zaman yönetim bizi bilgilendirecektir . bence bomba gibi bir sc geliyor hepimiz beklemedeyiz

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bomba gibi dediğine göre bir bildiğiniz var gibi:brainfree:
kardeşim genelde mh yöneticilerinin yaptığı hileler süper oluyor, piyasada olan hilelere nazaran hem çok daha fonksiyonlu hemde tespit edilmesi zor hileler yapıyorlar. şahsen ben ; bdo oynuyorum 1 aydır , lite oynuyorum 2 aydır . 3 haftadır da lol oynuyorum herhangi bir banned söz konusu olmadı şu ana kadar çok şükür .

x
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim genelde mh yöneticilerinin yaptığı hileler süper oluyor, piyasada olan hilelere nazaran hem çok daha fonksiyonlu hemde tespit edilmesi zor hileler yapıyorlar. şahsen ben ; bdo oynuyorum 1 aydır , lite oynuyorum 2 aydır . 3 haftadır da lol oynuyorum herhangi bir banned söz konusu olmadı şu ana kadar çok şükür .
Peki bu lol'de asıl hesapta mı kullanıyorsunuz? bdo'da ne gibi hile var acaba 350 saatimiz var ama kazancımız yok :D olmadı bdo'ya da bakarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...