Tebrik ederim dostum elonda dediklerinde çok haklısın script var diye her oyun win olup carrylenicek diye bir şey yok oyun bilginin olması gerekli.Arkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.
Ekli dosyayı görüntüle 74944
şu sc li irelia yı bir ben başaramadım galibaOHa iyiymiş bende yapmaya çalışıyom bişeyler Windsharpla İreliada oyun bilgisi çok istemiyor hilesizde irelia maindim ben hileyle kolay oluyor ama herkez ire alırsa yanarız
Knk kaçıyosun minyonlar geldimi 2 level oluyosun sonra şimşek E+E atıyon Sonra 2X/Q atıyosun ardından tutuştur ve vuruyosun 1 2 kerede bu komboyla kesin ölüyorlarşu sc li irelia yı bir ben başaramadım galiba
adam güzelce açıklamış oyun bilgisi sc den daha önemliArkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.
hocam dc den ekler misin bende sc kullanıyorum lakin senin gibi rahat çıkmak istiyorum beraber girip bana taktik verir miisn dc FÜHRERM#6118Arkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.
Sabahçıydım yattım yeni kalktım birader hemen yalan söylüyor felan yazmayın saçmalamayın !yalan söylüyor herhalde cevap yazdığı yok
Dostum yakın bir zamanda zaten bununla alakalı bir video çekmeyi düşünüyorum genel olarak yine burda paylaşıcam her ligde yapılması gerekenler olarak (Lpreborn üzerinden)hocam dc den ekler misin bende sc kullanıyorum lakin senin gibi rahat çıkmak istiyorum beraber girip bana taktik verir miisn dc FÜHRERM#6118
bekliyoruz dostum <3Mainim adc e zaten sc'de de full adc oynarak genel olarak kog kalista jinx ve vayne oynarak çıktım demek istediğim şu arkadaşlar normal ligimde zaten master benim için zor olmadı
Post automatically merged:
Sabahçıydım yattım yeni kalktım birader hemen yalan söylüyor felan yazmayın saçmalamayın !
Post automatically merged:
Dostum yakın bir zamanda zaten bununla alakalı bir video çekmeyi düşünüyorum genel olarak yine burda paylaşıcam her ligde yapılması gerekenler olarak (Lpreborn üzerinden)