LP Rebornla EUW'da master olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.

Ekli dosyayı görüntüle 74944
Tebrik ederim dostum elonda dediklerinde çok haklısın script var diye her oyun win olup carrylenicek diye bir şey yok oyun bilginin olması gerekli.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dediğin doğru, sc ile hangi heroları oynuyorsun kral

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hangi karakterleri oyunuyorsun brom

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka helal olsun ne diyim ben ilk defa westte mastera sc ile cıkanı gördüm ban yemeden nasıl cıktın

The Power of Dreams
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar scripte kötü diyorsunuz ama script her şeyi yapamaz. Scriptten her şeyi yapmasını bekliyorsunuz ve şunu unutmayın ki %30 mekanikse %70 makrodur. Eğer yeterince oyun bilginiz yoksa istediğiniz kadar scripti rage ayarlarda kullanın, bir şey değişmeyecek. Bundan emin olabilirsiniz ve kullanmış olduğum hesap bazı zamanlarda kötü oynadığımı fark ettiğim anlarda ana hesabımdan çıkış yapıp ara ara maç attığım hesaptır, script kullanılmadan önce platin 2 kümesindeydim.

adam güzelce açıklamış oyun bilgisi sc den daha önemli

Banlı Üye
4 HİZMET YILI

hocam dc den ekler misin bende sc kullanıyorum lakin senin gibi rahat çıkmak istiyorum beraber girip bana taktik verir miisn dc FÜHRERM#6118

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Mainim adc e zaten sc'de de full adc oynarak genel olarak kog kalista jinx ve vayne oynarak çıktım demek istediğim şu arkadaşlar normal ligimde zaten master benim için zor olmadı
Post automatically merged:

yalan söylüyor herhalde cevap yazdığı yok
Sabahçıydım yattım yeni kalktım birader hemen yalan söylüyor felan yazmayın saçmalamayın !

hocam dc den ekler misin bende sc kullanıyorum lakin senin gibi rahat çıkmak istiyorum beraber girip bana taktik verir miisn dc FÜHRERM#6118
Dostum yakın bir zamanda zaten bununla alakalı bir video çekmeyi düşünüyorum genel olarak yine burda paylaşıcam her ligde yapılması gerekenler olarak (Lpreborn üzerinden)

Kronzy
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eline sağlık knk , abartmadığın sürece sıkıntı olmuyor başarılarının devamını dilerim

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Mainim adc e zaten sc'de de full adc oynarak genel olarak kog kalista jinx ve vayne oynarak çıktım demek istediğim şu arkadaşlar normal ligimde zaten master benim için zor olmadı

Sabahçıydım yattım yeni kalktım birader hemen yalan söylüyor felan yazmayın saçmalamayın !

Dostum yakın bir zamanda zaten bununla alakalı bir video çekmeyi düşünüyorum genel olarak yine burda paylaşıcam her ligde yapılması gerekenler olarak (Lpreborn üzerinden)
bekliyoruz dostum <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...