Çözüldü LPREBORN Açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar

Oyun şamp seçim ekranında hileyi loadlamaya çalışıyorum loadlama süresi 5 dakika sürüyor bazen waitin for action da kalıyor bazen ise simsiyah ekran geliyor bazen loadladığım zaman oyuna giriyorum beni direk oyundan atıyor bir çözümü var mıdır

Çözüm
Merhabalar

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar

Oyun şamp seçim ekranında hileyi loadlamaya çalışıyorum loadlama süresi 5 dakika sürüyor bazen waitin for action da kalıyor bazen ise simsiyah ekran geliyor bazen loadladığım zaman oyuna giriyorum beni direk oyundan atıyor bir çözümü var mıdır
XFProject şampiyon seçim ekranında aç fakat Site üzerinden Yükleme işlemini oyuna girince yap. Alt TAB ile oyuna geç ve hareketsiz bekle böyle sorunsuz Inject olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka gerekli uygulamalar oluyor onları yükledin mi ?

Microsoft C++ gibi gereksinimleri yüklemezsen bu hata oluşabilir bende de böyle oluyordu all runtimestan indirip yaptım tekrardan girince düzelmişti deneyebilirsin

buradan indirebilirsiniz.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar

1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...