Çözüldü LPReborn oyundan atma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar oyuna girdiğimde clienti başlatıyorum ancak beni yüklendiğinde oyundan atıyor.
Oyun başlamadan seçim ekrarnında başlatıyorum hile yüklendi diyor oyuna girdiğimde çalışmıyor injector kapanıyor.
LPReborn yüklemeye çalışıyorum ancak olmuyor neden kaynaklı olabilir.

Çözüm
Merhaba,

Bahsetmiş olduğun konu inject esnasında sistem tarafından sunulan dengesizlikten ortaya çıkıyor.

Bu forum üzerinde ya da farklı forumlar üzerinde paylaşılan neredeyse tüm scriptler win10 1908-1909 sürümlerinde çalışma gösterir. Windows 11 altyapı kullanıcıları için desteklenen herhangi bir platform şu an için üzülerek söylüyorum ki yok.

Eğer bahsedilen oyun için herhangi bir hile kullanmak istersen; bilgisayarını downgrade ederek Windows 10 için 1908-1909 sürümlerine formatlayabilirsin.

İyi forumlar, iyi eğlenceler dilerim.
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
lpreborn konusunda belirtilen gerekenleri yükledin mi? windows sürümün ne? lol ekranını çerçevesiz yap

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bahsetmiş olduğun konu inject esnasında sistem tarafından sunulan dengesizlikten ortaya çıkıyor.

Bu forum üzerinde ya da farklı forumlar üzerinde paylaşılan neredeyse tüm scriptler win10 1908-1909 sürümlerinde çalışma gösterir. Windows 11 altyapı kullanıcıları için desteklenen herhangi bir platform şu an için üzülerek söylüyorum ki yok.

Eğer bahsedilen oyun için herhangi bir hile kullanmak istersen; bilgisayarını downgrade ederek Windows 10 için 1908-1909 sürümlerine formatlayabilirsin.

İyi forumlar, iyi eğlenceler dilerim.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar oyuna girdiğimde clienti başlatıyorum ancak beni yüklendiğinde oyundan atıyor.
Oyun başlamadan seçim ekrarnında başlatıyorum hile yüklendi diyor oyuna girdiğimde çalışmıyor injector kapanıyor.
LPReborn yüklemeye çalışıyorum ancak olmuyor neden kaynaklı olabilir.
Merhaba Windows 11 İşletim Sistemi Kullanıyorsan Hile Çalışmıyor Malesef !

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyordum çözümünü bir türlü bulamamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...