Merhaba dostum öncellikle script sadece senin mekaniklerine yardımcı olr dodge v.b ayarlarını deniye deniye bulmanı öneririm focus ayarında 5 4 3 2 1 gibi sayılar oluyor 5. sayısı olan ilk focusdur bunlari degiştirme yoksa çok zorlanırsın farm almak v farm alıp harras c last hit x combo yapmak space fakat combo yaparken ultilerini genelde manuel olarak atmalısın ondan sonra script ile oynarken ekko gibi çarlar degilde twitch kogmaw gibi çarlari tercih etmeni öneririm
daha iç soruların olursa discorddan ekle ordan sor burdan cevaplandırmam uzun sürer ork#2841
hocam umarım yardımcı olur.
https://memoryhackers.org/konular/rehber-lpreborn-genis-kapsamli-anlatim.241396/
Hileler bilerek banlanmıyor zaten lolde özellikle video kaydı ile viral falan olmadıysa hileyi yapan.ban yeme riski çok az report yesen bile tr de o yuzden cok kasmana gerek yok ben 5 aydır kullanıyorum ful rep yıyom problem olmadı
evet ben rek'sai exploit çıktığı zaman bile ban yememiştim ejdere dakka 4 te tek atıyorduk.Hileler bilerek banlanmıyor zaten lolde özellikle video kaydı ile viral falan olmadıysa hileyi yapan.
Hayvan gibi rage de oynayan gördüm kendim sion exploit de kullandım ultiyi döndürdüm. bildiğin yok ban yani.
hile detected olsaydı ayrı tabi
sana bu yardımcı olabilirArkadaşlar merhaba, LPReborn hilesini fresh account içerisinde birkaç gündür kullanıyorum ancak bu ayarlar nedir? Nasıl kullanılmalı? Ayarlarını pek bilmiyorum, yardım edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?