LPReborn ban süresi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exploiter
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Güzelmiş sağol kullanamasak ta :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Teşekkürler kanka, evade ile düşük elodan yüksek eloya kadar çıkıp evadeyi kapatıp devam edicem bakalım.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ban atmaz bence kanka ezevade fln kapat sadece combo kalsın bir de her el script oynama 1 el ara ile oyna

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben bayadır kullanıyorum yaklaşık 2 ay falan oldu ama evade i kapalı oynuyorum çar hala ban yemedi bence belli etmezseniz banlanmayabilirsiniz.Server EUW

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum hergün formdan kontrol ediceksin safe mi diye zaten safe olmadıgı zaman girmiceksin birde yüksel elolarda sıkıntı rep fazla gelince göze carpıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar çoğunuz LP Reborn ban süresi nedir diye soruyorsunuz bugün kendimce yaptığım testi paylaşacağım sizinle.

0'dan botted hesap ile 5 günde 99 oyun atıp diamond1 50lpye kadar rage bir şekilde oynadım ve ardından banlandım. Bu hesabı kasmadan önce başka bir diamond3 hesapta 10 maç kadar scripti kullanmıştım o hesabım duruyor banlanmadı. Anlayacağınız 0'dan kastığım hesap çok belli ederek oynadıgım için reporttan ban yedi, düşük eloda rage bile oynasanız anlamadıkları için kendi takımındaki adamlara sövüp sizi reportlamayı unutuyolar :D Yüksek eloda evade kesinlikle kapatın.

Ekli dosyayı görüntüle 74732

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eywallah :D 50 yorum olsun deniceğim 99 da bırakma 1 maç daha at

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yüksek eloda tedbir alırsanız iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...