Onaylı Üye
kesinlikle .dBan yiyip yemiycegi meçhul yeme ihtimali de var yememe ihtimali de saçma bı soru olmuş
hocam ban yemez ama yeni açılan 1 2 levellik hesaplar ban yiyormuş sohbettiki arkadaşlarımızın bazıları ban yemişArkadaşlar Script ile 8-9 üzerinde maç attım ve ban yemedim Hesap Silver 4 tü Silver 1 yaptım ve site üzerinden sattım sizce ban yer mi
daha hızlı yasaklayacağımızı sanmıyorum. bu senaryo (LpReborn) en iyisi. Güvenli ya da fark edilmeden. bir sürü kibrit onu yasaklamadı.iyi çalışmaArkadaşlar Script ile 8-9 üzerinde maç attım ve ban yemedim Hesap Silver 4 tü Silver 1 yaptım ve site üzerinden sattım sizce ban yer mi
Bugün ud mesela kullandın ve tüm kalıntılarını sildin . Dt olsada ban yemezsin o zamanHile kesinlikle ban yediriyor sadece tarihi belli değil.
enjekte etmediysen ana hesabına yemessinBugün ud mesela kullandın ve tüm kalıntılarını sildin . Dt olsada ban yemezsin o zaman
Ben bayadan beri oynuyom sıkınyı yok şuan 170 lvl hesapta takılıyorum 15 20 kostum var bideeArkadaşlar Script ile 8-9 üzerinde maç attım ve ban yemedim Hesap Silver 4 tü Silver 1 yaptım ve site üzerinden sattım sizce ban yer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?