Onaylı Üye
sanmıyorum ihtimaller var
kesinlikle .dBan yiyip yemiycegi meçhul yeme ihtimali de var yememe ihtimali de saçma bı soru olmuş
hocam ban yemez ama yeni açılan 1 2 levellik hesaplar ban yiyormuş sohbettiki arkadaşlarımızın bazıları ban yemişArkadaşlar Script ile 8-9 üzerinde maç attım ve ban yemedim Hesap Silver 4 tü Silver 1 yaptım ve site üzerinden sattım sizce ban yer mi![]()
daha hızlı yasaklayacağımızı sanmıyorum. bu senaryo (LpReborn) en iyisi. Güvenli ya da fark edilmeden. bir sürü kibrit onu yasaklamadı.iyi çalışmaArkadaşlar Script ile 8-9 üzerinde maç attım ve ban yemedim Hesap Silver 4 tü Silver 1 yaptım ve site üzerinden sattım sizce ban yer mi![]()
Bugün ud mesela kullandın ve tüm kalıntılarını sildin . Dt olsada ban yemezsin o zamanHile kesinlikle ban yediriyor sadece tarihi belli değil.
enjekte etmediysen ana hesabına yemessinBugün ud mesela kullandın ve tüm kalıntılarını sildin . Dt olsada ban yemezsin o zaman
Ben bayadan beri oynuyom sıkınyı yok şuan 170 lvl hesapta takılıyorum 15 20 kostum var bideeArkadaşlar Script ile 8-9 üzerinde maç attım ve ban yemedim Hesap Silver 4 tü Silver 1 yaptım ve site üzerinden sattım sizce ban yer mi![]()