belli etmeden.legit derken nasıl yani
belli etmeden.legit derken nasıl yani
Kanka sadece yukarıdan bakma için indireceğim sıkıntı yaşatırmı?yukarıdan bakma ve skin değiştirmeyi açmadığın sürece ban riski az ama onlar ihtimali arttırıyor
Evet insanlar tarafından çok fazla reportlanırsan ban yiyebilirsinLPReborn dan ban yer miyim ?
hocam oynayın ban yemiyorsunuz arkadaşlar daha onaylı üye bile değil gidipte onların sözlerine inanıyorsanızana hesabımda kullanıcam legit olarak ama ban riskini düşündüm şimdi
hile zaten ban atmıyor o dediklerin hiç ban atmıyor alakası bile yok riski arttırsa bile yedirtmiyor bu windsharpın güvenliği değil hocamyüksekten bakma ve skin değiştirme açmadığın sürece sıkıntı yok onlar riski çok arttırıyor diye biliyorum
Belli etmediğin sürece yemezsinLPReborn dan ban yer miyim ?
yemezsiniz hocam yemezsinizLPReborn dan ban yer miyim ?
kanka görüş açısını arttırma riskli mi?yemezsiniz hocam yemezsiniz
hile çıktıgından beri oynuyorum şuana kadar ban yemedim güncel durum:
Ekli dosyayı görüntüle 75980
değil hocam ben kullanıyorum xerath oynarken ban yemedimkanka görüş açısını arttırma riskli mi?
ikisininde ban riski arttırması diye birşey yok dostum scriptte iksininde üzerinde low ban risk yazıyor ayrıca hile ud kolay kolay yemezsin banyüksekten bakma ve skin değiştirme açmadığın sürece sıkıntı yok onlar riski çok arttırıyor diye biliyorum