LPReborn başlayacak birisi için önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar size bir sorum olacak ben 4 yıldır lol oynuyorum ama artık sıradan geldiği için hile açmaya karar verdim ama neyi nasıl kullanmamı ayarların nasıl olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz minnettar olurum

bir tane konuda ping ayarı falan diyordu onların nasıl yapıldığını söylerseniz minnettar olurum herkeze iyi günler
knk legit oynarsan bence bi sıkıntı olmaz ve ad oynamanı öneririm iyi günler.

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arada bir belli etmemek için öl ya da hatalar yap adamlar bu sayede seni replemezler

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhabalar size bir sorum olacak ben 4 yıldır lol oynuyorum ama artık sıradan geldiği için hile açmaya karar verdim ama neyi nasıl kullanmamı ayarların nasıl olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz minnettar olurum

bir tane konuda ping ayarı falan diyordu onların nasıl yapıldığını söylerseniz minnettar olurum herkeze iyi günler
Ashe ve jinx başla çok kolay

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ashe yasuo oyna
Legit oyna
Arada öl
Hatalar yap
Sürekli space basma

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vayne oyna kanka sarar

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hiç bir zaman programa güvenme nerde ve ne zaman pozisyon alacağın tamamen senin elinde program sadece sana yardım eder

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
evade yi sürekli açık kullanma sitede anlatımları mevcut onlark bol bol oku mesela ya birsürü birbirinden güzel ayar var onları ayarlaraan eğer keyfine keyif katarsın legit oynamaya çalış hişesin siye herşeyi fulleme

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
evade yi sürekli açık kullanma sitede anlatımları mevcut onlark bol bol oku mesela ya birsürü birbirinden güzel ayar var onları ayarlaraan eğer keyfine keyif katarsın legit oynamaya çalış hişesin siye herşeyi fulleme
dostum okurken işkence çektim daha düzgün yazarsan sevinirim.

ayrıca evade açık veya kapalı, rage veya legit fark etmez şu an riot elini ayağını çekti scriptlerden ban atmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...