Oyun başladıktan sonra scripti inject ediyorum ardından ufak bir drop olup normalde devam ederken son bir iki gündür inject ettikten sonra oyunumu kapatmaya başladı. Böyle 3-4 oyunda bir oluyor ama oldumuda 3-4 denemede anca oyun kapanmadan inject edip başlayabiliyorum. Challanger config kullanıyorum bu arada. Configle yada ne ile alakası varsa anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.
Cha configin böyle bir kötü yanı var bendede öyleydi forumda ki diğer configlere bakabilşirsin eğer onlarda çözüm olmazsa configsiz oyna eğer o da olamazsa Ekran kartı ayarlarını yap driverleri güncelle, arka planda açık uygulama vs. varsa kapat Masaüsütün siyah arkaplanı yap masaüstünde HEPSİ diye veya başka bir isimle klasör oluştur oraya at bunlarda çözüm olabilir.
Cha configin böyle bir kötü yanı var bendede öyleydi forumda ki diğer configlere bakabilşirsin eğer onlarda çözüm olmazsa configsiz oyna eğer o da olamazsa Ekran kartı ayarlarını yap driverleri güncelle, arka planda açık uygulama vs. varsa kapat Masaüsütün siyah arkaplanı yap masaüstünde HEPSİ diye veya başka bir isimle klasör oluştur oraya at bunlarda çözüm olabilir.