Çözüldü LPReborn bazen oyunumu kapatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyun başladıktan sonra scripti inject ediyorum ardından ufak bir drop olup normalde devam ederken son bir iki gündür inject ettikten sonra oyunumu kapatmaya başladı. Böyle 3-4 oyunda bir oluyor ama oldumuda 3-4 denemede anca oyun kapanmadan inject edip başlayabiliyorum. Challanger config kullanıyorum bu arada. Configle yada ne ile alakası varsa anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
Cha configin böyle bir kötü yanı var bendede öyleydi forumda ki diğer configlere bakabilşirsin eğer onlarda çözüm olmazsa configsiz oyna eğer o da olamazsa Ekran kartı ayarlarını yap driverleri güncelle, arka planda açık uygulama vs. varsa kapat Masaüsütün siyah arkaplanı yap masaüstünde HEPSİ diye veya başka bir isimle klasör oluştur oraya at bunlarda çözüm olabilir.
Colluthus
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Cha configin böyle bir kötü yanı var bendede öyleydi forumda ki diğer configlere bakabilşirsin eğer onlarda çözüm olmazsa configsiz oyna eğer o da olamazsa Ekran kartı ayarlarını yap driverleri güncelle, arka planda açık uygulama vs. varsa kapat Masaüsütün siyah arkaplanı yap masaüstünde HEPSİ diye veya başka bir isimle klasör oluştur oraya at bunlarda çözüm olabilir.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...